Primăria caută investitori pentru Galați la München, la cea mai importantă platformă europeană de business
Foto: https://exporeal.net

Primăria caută investitori pentru Galați la München, la cea mai importantă platformă europeană de business
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Primăria Galați va fi prezentă, în perioada 4 - 6 octombrie 2022, la standul comun al României la Expo Real München, cel mai mare târg din Europa pentru proiecte imobiliare și investiții, organizat de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România).

„Este o ocazie pentru cele opt companii din domeniul imobiliar și șase autorități locale participante să interacționeze direct și eficient cu ceilalți expozanți, să găsească viitori parteneri de afaceri, să afle și să se inspire din tendințele piețelor imobiliare, de investiții și financiare și nu în ultimul rând să-și sporească vizibilitatea. Din standul României cu coordonatele A1.241 fac parte următorii reprezentanți ai autorităților locale în căutare de investitori: Primăria municipiului Galați, Maramureș Business Park, Primăria municipiului Reșița, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru și Consiliul Județean Suceava”, precizează organizatorii într-un comunicat de presă.

„Este cea mai importantă platformă europeană de business pentru sectorul investițional și imobiliar”, ne-a comunicat administrația locală, care și-a propus promovarea orașului și atragerea de investitori, fiind pregătită cu broșuri, materiale de prezentare și oportunități de business în Zona Liberă și Parcul Industrial.

La ediția de anul trecut au fost peste 19.000 de participanți din 52 de țări, cu standuri expuse pe o suprafață de 54.000 metri pătrați. Cu o tradiție de 24 de ani, Târgul Expo Real München a devenit un eveniment consacrat de networking internațional, locul unde se creionează proiecte de anvergură, investiții și finanțări transfrontaliere.

Trebuie spus că la acest eveniment, Primăria municipiului Brașov și Agenția Metropolitană Brașov împreună cu partenerii, investitori importanți din regiune, Urban Invest, Cartier Coresi, Maurer Imobiliare, AFI Brașov, Elmas, ARO Palace au propriul stand, Invest in Brașov, cu coordonatele A1.245.

 

Citit 5330 ori Ultima modificare Vineri, 30 Septembrie 2022 13:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.