Licitația pentru prima parcare subterană din Galaţi a fost suspendată

Licitația pentru prima parcare subterană din Galaţi a fost suspendată
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Licitația lansată de Primăria Galați pentru prima parcare subterană, cu un parc modern deasupra, a fost suspendată temporar. Decizia a fost luată pentru că s-au solicitat noi clarificări, iar după formularea acestora procedura se va relua. Cert este că termenul de primire a ofertelor a fost prelungit până pe 26 octombrie 2022, dată la care sperăm că licitația va fi din nou în desfășurare.

Așa cum ați putut afla din ziarul "Viața liberă", valoarea estimată a contractului se ridică la 29.285.011 lei fără TVA, iar licitația are ca obiectiv proiectarea și execuția lucrărilor de "Modernizare parc și amenajare parcare subterană Spitalul de Copii «Sf. Ioan»".

Se dorește astfel realizarea unei parcări subterane cu o capacitate de 162 de locuri și amenajarea unui parc modern peste planșeul parcării. În proiect sunt cuprinse: realizarea fundației, a pardoselii, pereților și a infrastructurii necesare, instalarea de panouri fotovoltaice, realizarea de instalații electrice de iluminat, detecție și avertizare la incendiu, realizarea instalațiilor interioare și exterioare de alimentare cu apă și canalizare, dar și a instalațiilor de stingere a incendiilor cu hidranți interiori și exteriori, grup pompare etc. În plus, vor exista un sistem automat de parcare, un sistem de supraveghere video, dar și stații de încărcare pentru vehiculele electrice.

Termenul de realizare va fi de 17 luni, din care patru luni pentru proiectare și 13 luni pentru execuția lucrărilor, sursa de finanțare fiind bugetul local.

Citit 3878 ori Ultima modificare Luni, 05 Iunie 2023 07:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.