UPDATE: Un TIR ucrainean s-a oprit într-o casă. Șoferul, adormit la volan, nu avea atestat
Foto: Foto: IPJ Galați.

UPDATE: Un TIR ucrainean s-a oprit într-o casă. Șoferul, adormit la volan, nu avea atestat
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

UPDATE ora 12,50: La fața locului au ajuns și inspectorii ISCTR, care au făcut primele evaluări, în baza cărora asigurările vor acoperi pagubele produse. În urma verificărilor, inspectorii au stabilit că șoferul ucrainean nu avea atestat și nici diagramă la tahograf. A fost amendat cu 13.000 de lei.

------------------------------------

UPDATE ora 11,23: Traficul rutier a fost reluat pe DN 26. În prezent, se circula normal pe ambele sensuri.

----------------------------------------

Grav accident rurtier petrecut în urmă cu puțin timp la Șivița. Un TIR a ieșit de pe șosea și a intrat în plin în mai multe gospodării, distrugând tot ce a întâlnit în cale. Vehiculul se îndrepta spre vama Oancea și, potrivit primelor concluzii, șoferul, un ucrainean de doar 21 de ani, ar fi ațipit la volan și ar fi pierdut controlul direcției. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, însă traficul este blocat pe DN 26. Polițiștii care se află la fața locului vor permite în cel mai scurt timp circulația, în mod dirijat, intermitent, pe o singură bandă de mers. Asta după ce vor fi finalizate cercetările la fața locului. 

”Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, care au ajuns la fața locului, au stabilit faptul că un bărbat de 21 ani din Ucraina, în timp ce conducea un tir înmatriculat în țara de domiciliu, având direcția de deplasare dinspre municipiul Galați spre vama Oancea, ar fi adormit la volan, moment în care ar fi pierdut controlul direcției de mers al ansamblului auto format dintr-un cap tractor și o semiremorcă, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a direcției sale de mers, a lovit un stâlp de beton pentru iluminat stradal și a pătruns în curtea unei proprietăți unde a lovit un autovehicul parcat. Din impact a ricoșat și a pătruns apoi în curtea imobilului învecinat unde a lovit mai multe anexe gospodărești. În urma acestui eveniment rutier au rezultat doar pagube materiale, astfel că nicio persoană nu a fost vătămată. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ”, a anunțat ag. șef pt. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. 

Media

Citit 6261 ori Ultima modificare Joi, 10 Noiembrie 2022 18:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.