Șofer de scuter, accidentat pe o stradă din oraș

Șofer de scuter, accidentat pe o stradă din oraș
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un gălățean va avea nevoie de îngrijiri medicale după ce a intrat cu scuterul într-un autoturism condus regulamentar. Evenimentul rutier a avut loc pe 14 noiembrie, în jurul orei 12,45, la intersecția dintre strada Rizer cu strada Traian.

Polițiștii de la Circulație, care s-au deplasat la fața locului, au stabilit faptul că un gălățean de 46 de ani, în timp ce conducea un motoscuter pe strada Rizer, dinspre strada Bucovinei către strada Traian, ar fi pătruns în intersecția cu aceasta și a intrat în impact cu un autoturism condus regulamentar de o femeie de 40 de ani, tot din Galați, care circula pe strada Traian, dinspre strada Cezar către strada Basarabiei.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului care a fost preluat și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în ambele cazuri, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Citit 2712 ori Ultima modificare Luni, 20 Noiembrie 2023 01:56

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de MIMI
    Joi, 16 Noiembrie 2023 08:01
    86.124.202.***
    Dar cu TROTINETIȘTII pe cînd o disciplină și la Galați!În Franța se preconizează ca ele să dispară din traficul rutier,LA NOI HABAR NU ARE RUTIERA DE ACEȘTI PATICIPANȚI LA TRAFIC FOARTE P E R I C U L O Ș I !!Se uită la ei și întorc privirea în altă parte ,doar doar vor avea un accident de rezolvat!
    1
    7
  • postat de Gigel
    Miercuri, 15 Noiembrie 2023 17:46
    5.13.193.***
    Lipsa de educatie rutiera duce la indisciplina in trafic, mai ales ca unii considera ca au doar drepturi, care duce la accidente. Atunci se termina jmekeria si figurile.
    2
    19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.