Răniți după ce au aterizat cu mașina în câmp

Răniți după ce au aterizat cu mașina în câmp
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

O curbă la stânga i-a adus unei șoferițe din Galați, pe lângă sperietura groaznică, și câteva zile bune de îngrijiri medicale. Se pare că aceasta nu a reușit să mai redreseze mașina după ce a intrat într-o curbă periculoasă și s-a răsturnat într-un câmp de la marginea șoselei.

„Cascadoria” s-a produs pe 1 februarie 2024, în jurul orei 22,40. Oamenii legii au constatat că o femeie aflată la volanul unui atoturism, la ieșirea din Galați către Movileni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers într-o curbă periculoasă la stânga și ar fi părăsit șoseaua, răsturnându-se în câmpul din dreapta direcției sale de mers.

„Conducătoarea auto și o femeie, pasageră în autovehicul, au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență «Sfântul Apostol Andrei» Galați. De asemenea, un minor, aflat pe locul din dreapta spate al autoturismului, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Galați, unde a rămas internat pentru mai multe investigații. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.  În cauză a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat comisar-șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Citit 4151 ori Ultima modificare Vineri, 02 Februarie 2024 15:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.