UPDATE: Accident grav, cu opt victime și trei mașini implicate. Unul dintre răniți a murit încarcerat (FOTO și VIDEO)
Foto: ISU Galati

UPDATE: Accident grav, cu opt victime și trei mașini implicate. Unul dintre răniți a murit încarcerat (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

UPDATE ora 20,16: Echipele de intervenție au făcut public un nou bilanț al victimelor rezultate din coliziunea violentă care a avut loc în această seară pe DN 25. Potrivit ISU Galați, au fost descarcerate două persoane adulte, dintre care una decedată și una inconștientă. Alte șase victime, toți adulți, sunt politraumatizate. Acestea vor fi preluate de ambulanțe, evaluate și transportate la spital. 


Un eveniment rutier foarte grav, în urma căruia au fost rănite mai multe persoane, dintre care două sunt captive în mașini, a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 25, la intrarea pe podul din localitatea Traian, între Șendreni și Braniștea.

Trei mașini s-au ciocnit violent, posibil pe fondul unei neacordări de prioritate. Șapte persoane, aflate în vehiculele implicate, ar fi rănite, ne-au informat reprezentanții ISU Galați. La fața locului intervin autospeciale de stingere, descarcerare, ambulanțe SMURD și SAJ și autospeciala de salvare a victimelor multiple, dat fiind numărul mare de persoane care au suferit leziuni.

Traficul este blocat pe durata operațiunilor de salvare și a măsurătorilor pe care Poliția Rutieră urmează să le facă pentru a demara anchetarea circumstanțelor accidentului. 

Vom reveni cu amănunte.

Citit 16288 ori Ultima modificare Vineri, 16 Februarie 2024 14:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.