Oraşul şi judeţul nostru, gazdele vedetelor Antena 1 (FOTO)

Oraşul şi judeţul nostru, gazdele vedetelor Antena 1 (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(51 voturi)

Nu suntem noi în Dobrogea, dar nu despre geografie este vorba aici. Ci despre spectacol! Gălăţeni, sunteţi gata de spectacol?! Timp de trei seri la rând – luni, marţi şi miercuri, 27-29 mai 2024, de la ora 20,30 – vom putea viziona, la Antena 1, ediţia „Poftiți pe la noi – Poftiţi în Dobrogea”, filmată în judeţul şi oraşul nostru de Nea Marin şi vedetele lui, toamna trecută.

„«Poftiţi pe la noi», la Galaţi! Nea Marin şi vedetele lui, în oraşul şi judeţul nostru” anunţam în ediţia din 19 septembrie 2023 a ziarului „Viaţa liberă”. La acel moment consemnam că Nea Marin, Iuliana Luciu, Shondy, Romică Ţociu şi Cornel Palade, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Sonny Medini și Riki (Rikito Watanabe) au filmat pentru emisiunea Antenei 1 „Poftiți pe la noi”! Şi nu oriunde: la „Vatra cu Dor” a lui Paul Buţa, la centrul Fundaţiei „Inimă de Copil” de la Pechea, la Crama Bratu, la carmangeria Stana, sub cupola Circului Bellucci şi… probabil şi prin multe alte locuri despre care n-am aflat noi!

Dar vom afla în următoarele trei zile, după cum anunţă promo-urile emisiunii.

E drept, acest sezon este dedicat Dobrogei, iar Galaţiul este, totuşi, în Moldova. Dar lăsăm deoparte geografia şi îi dăm cuvântul lui Nea Marin: „Am decis să venim aici, cu «Poftiţi pe la noi», în zona asta a Galaţiului”.

„Un loc cu tradiţii, cu amintiri, dar şi cu multe de făcut”, după cum spune clipul de promovare. Tradiţii pentru că „Vatra cu dor” a lui Paul Buţa este o adevărată comoară. Cu amintiri, pentru că aici, la Galaţi, s-au cunoscut Romică Ţociu şi Cornel Palade. Şi cu multe de făcut pentru că vedetele lui Nea Marin au trudit din greu: la cules de vie la Crama Bratu, la Stana Carmangerie... şi vom mai vedea unde. Plus de pregătit un mare spectacol! În care Nea Marin a pregătit un moment senzaţional cu “EStrada Studio”.

Cum spuneam şi toamna trecută, punctul culminant al filmărilor a fost reprezentaţia de luni, 18 septembrie 2023, sub cupola Circului Belluci, instalată pe esplanada Sălii Sporturilor. Intrarea a fost liberă pentru spectatorii veniţi în ie sau cămaşă tradiţională românească, iar publicul, mai mult decât numeros! Şi mulţi dezamăgiţi pentru că nu au mai avut loc în sală! Dar au ocazia să îl privească acum, în cea de-a treia zi de difuzare a emisiunii, pe 29 mai!

Citit 23023 ori Ultima modificare Duminică, 26 Mai 2024 17:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro