„Poftiţi pe la noi”, la Galaţi! Nea Marin şi vedetele lui, în oraşul şi judeţul nostru (FOTO)
Foto: Facebook

„Poftiţi pe la noi”, la Galaţi! Nea Marin şi vedetele lui, în oraşul şi judeţul nostru (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Nea Marin, Iuliana Luciu, Shondy, Romică Ţociu şi Cornel Palade, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Sonny Medini și Riky (Rikito Watanabe) au avut, zilele acestea, multă treabă prin Galaţi. Au filmat pentru emisiunea Antenei 1 „Poftiți pe la noi”! Şi nu oriunde: la „Vatra cu Dor” a lui Paul Buţa, la centrul Fundaţiei „Inimă de Copil” de la Pechea, la Crama Bratu, la carmangeria Stana, sub cupola Circului Bellucci şi… probabil şi prin multe alte locuri despre care n-am aflat noi! Dar o să aflăm, prin ianuarie, când va fi difuzată emisiunea.

„A fost o zi tare faină și plină de emoții. Copiii noștri din comuna Pechea au avut parte de o întâlnire cu Sony, Riky, Iuliana Luciu, Shony, Andrei Ştefănescu, Cornel Palade, Romică Ţociu și... nimeni altul decât Marin Barbu - Nea Marin și echipa lor de producție. Tare vă mulţumim!”, a fost postarea Fundaţiei „Inimă de Copil” care ne-a atras atenţia că emisiunea „Poftiţi pe la noi” a venit la Galaţi. Şi nu oricum, ci cu o întreagă pleiadă de vedete pe care maestrul Barbu le-a pus la muncă.

După cum am descoperit noi, Nea Marin a trimis ajutoare la cules de vie la Crama Bratu. De oaspeţi de seamă, buni de muncă şi plini de energie a avut parte şi Stana Carmangerie. Noroc de „Vatra cu Dor” a maestrului Paul Buţa că au avut unde-şi trage sufletul vedetele. Nu şi Nea Marin, pentru că a avut de pregătit un moment senzaţional cu Estrada Studio.

Dar punctul culminant al filmărilor a fost reprezentaţia de luni, 18 septembrie, sub cupola Circului Belluci. Intrarea a fost liberă pentru spectatorii veniţi în ie sau cămaşă tradiţională românească, iar publicul, mai mult decât numeros! Din păcate, nu puţini au rămas, dezamăgiţi, afară, după o îndelungă aşteptare, deoarece capacitatea cortului nu a permis accesul tuturor.

Cert este că spectacolul a fost unul memorabil şi va fi difuzat la Antena 1, în viitorul sezon „Poftiți pe la noi”.

Citit 10402 ori Ultima modificare Marți, 19 Septembrie 2023 21:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.