Ceremonie de înmânare a mandatelor viitorilor consilieri județeni

Ceremonie de înmânare a mandatelor viitorilor consilieri județeni
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Viitorii membri ai Consiliului Județean (CJ) Galați, declarați câștigători ai alegerilor locale din 9 iunie, și-au primit miercuri, 19 iunie, la Prefectura Galați, certificatele de validare a mandatelor încredințate de cetățeni prin vot.

La ceremonie au fost prezenți doar 27 din cei 34 de viitori consilieri județeni, poate și din cauză că "deznodământul" alegerilor a venit, din punct organizatoric, oarecum "din scurt".

Citește și Cine sunt viitorii consilieri judeţeni ai Galaţiului. PSD a mai câştigat şase aleşi, PNL a pierdut patru

Oricum, totul e bine când se termină cu bine, iar președinta Biroului Electoral Județean (BEJ) Galați, Costela Dumitrache, a ținut să le mulțumească tuturor candidaților și să-i felicite pe câștigători. "Misiunea noastră se apropie de sfârșit, de astăzi începe misiunea dumneavoastră", a spus președinta BEJ Galați, care le-a urat succes viitorilor consilieri "în slujirea interesului public și a cetățenilor, care au mizat pe profesionalismul, dăruirea, integritatea și moralitatea dumneavoastră".

La rândul său, președintele în exercițiu al CJ Galați, Costel Fotea, care este, de altfel, și președintele ales al viitorului CJ Galați, le-a mulțumit tuturor celor care au contribuit la buna desfășurare a alegerilor locale. "Vreau să vă mulțumesc în primul rând pentru răbdare. Nu știu câți dintre noi ar fi avut calmul și răbdarea de a parcurge, pas cu pas, toate etapele acestor alegeri. Asta înseamnă profesionalism și vă felicit! Îi felicit și pe viitorii consilieri județeni, sunt convins că împreună vom putea duce mai departe proiectele importante pentru binele județului", a declarat Costel Fotea.

Prefectul județului Galați, Andreea-Anamaria Naggar, a arătat că "astăzi s-a încheiat activitatea Biroului Electoral Județean (BEJ), pentru că au fost predate toate documentele la Biroul Electoral Central (BEC). Vă mulțumesc tuturor!". Prefectul a ținut să-i felicite pe viitorii consilieri județeni și să le aducă aminte că "așteptările cetățenilor sunt foarte mari".

Rând pe rând, viitorii consilieri și-au primit certificatele, iar pentru cei absenți documentele au fost ridicate de colegii de partid.

În noua componență, CJ Galați urmează să se întrunească, potrivit legislației în vigoare, de la sfârșitul lunii septembrie 2024.

Citit 6772 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iunie 2024 18:38

1 comentariu

 • postat de Ekow
  Miercuri, 19 Iunie 2024 18:06
  109.166.135.***
  O parte din cei afișați nici măcar nu au habar cu ce se mănâncă funcția de consilier.Pun pariu că mulți nu vor da pe la ședințe.
  10
  61

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.