Gratis, dar nu prea. PLAJA DUNĂREA, probleme încă din primele zile
Foto: ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

Gratis, dar nu prea. PLAJA DUNĂREA, probleme încă din primele zile
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Deşi au promis că până pe 5 iunie inclusiv intrarea pe Plaja Dunărea va fi gratuită, investitorii de la Karan Business&Finance SRL s-au întors la 180 de grade şi au început, de astăzi, să pretindă taxă gălăţenilor care doresc să se relaxeze în incinta complexului, cu toate că anunţaseră că abia mâine ar fi urmat să se întâmple asta.

Cei care s-au aflat la faţa locului şi care au venit să reclame acest lucru la ziar ne-au spus că motivul invocat de conducere este imposibilitatea de a plăti anumite facturi şi daune pe care le-au suportat în urma redeschiderii plajei pe 1 iunie. Oamenii ne-au mai spus că începând de mâine, 6 iunie, tarifele se vor dubla, astfel de la 5 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi, vor creşte la 10 şi respectiv 30 de lei, asta în condiţiile în care facilităţile sunt cu mult sub aşteptări. Firma care a concesionat plaja a  declarat că, până la 1 iunie, plaja cu baldachine precum şi terasele, barurile, un bazin, dar şi locul de joacă pentru copii vor fi gata. Iată că Ziua Copilului a trecut şi promisiunile au rămas în aer.

Imagine print screen

În urma sesizărilor pe care le-am primit pe adresa redacţiei, cu privire la situaţia deloc plăcută prin care au trecut cei care au dorit să se bucure de Plaja Dunărea, am fost acolo pentru a încerca să aflăm mai multe. Din păcate, directorul companiei, Neculai Gălăţeanu a refuzat categoric să vorbească cu noi. Investitorul preferă, însă, să fie destul de vehement, pe unele locuri, chiar agresiv, pe pagina de Facebook, atunci când trebuie să răspundă clienţilor nemulţumiţi, care postează reclamaţii.

Citit 39881 ori Ultima modificare Luni, 12 Iunie 2023 07:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.