Publicitate pe „Viața liberă”

Publicitate pe „Viața liberă”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

 “Viaţa liberă” este un cotidian generalist, cu apariție locală în județul Galați, cu şase ediţii pe săptămână, din care cinci a câte 16 pagini şi una de 20 plus 20 de pagini (ziar plus supliment Weekend Magazin), cu un tiraj mediu de 2.000 de exemplare pe ediție. 

Ziarele ajung la cititori prin reţeaua proprie de chioşcuri de minimagazine, aflate în majoritatea cartierelor Galaţiului, precum şi prin poştă.  

Vreţi să vindeţi sau să cumpăraţi obiectele de folosinţă îndelungată, autoturisme, apartamente, case sau terenuri. Publicăm anunțul dvs. în ediția printată a ziarului “Viaţa liberă”, dar şi pe site, asigurându-vă astfel că ajunge la cât mai multe persoane. 

În cât timp se publică anunţul? 

Anunţul dvs. se publică de pe o zi pe alta, dacă ne transmiteţi datele anunțului și confirmarea plăţii în ziua de dinaintea datei dorite pentru apariţie, pe mailul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la ora 15,00 (de luni până vineri). Plata se face online, prin transfer bancar (OP) sau fizic, la casierie, în strada Domnească nr. 68, unde se poate achita cash sau cu cardul.  

Pentru a solicita publicarea anunțurilor de Mică Publicitate, Mare Publicitate, în print și/sau online, vă rugăm să trimiteți mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau să sunaţi la 0731.960.090. 

Anunţurile de Mică Publicitate se preiau fizic la ghișeul din sediul “Vieții libere”, Galați, Strada Domneasca nr 68, intrarea prin dreapta, din parcare, programul de lucru fiind 9,00-17,00 – luni-vineri -  şi 9,00-13,00 - duminica. Se pot publica anunţuri şi prin SMS, click aici pentru mai multe informaţii.

Pentru clienţii săi de publicitate, „Viaţa liberă” oferă, contra cost, servicii de redactare, editare şi paginare a informaţiei care se doreşte a fi transmisă către potenţialii clienţi.  

“Viaţa liberă” susţine firmele şi instituţiile care derulează proiecte cu granturi nerambursabile, pentru anunţurile de lansare şi închidere a acestora pregătind o ofertă specială.  Astfel, dacă publicaţi aceste anunţuri refereritoare al proiectele dvs. în ziarul “Viaţa liberă”, veţi beneficia de preţuri preferenţiale şi de un bonus reprezentând câte o ştire referitoare la proiect, atât la începutul, cât şi la sfârşitul acestuia. Click aici pentru a afla mai multe.

 

 

Citit 1613 ori Ultima modificare Joi, 13 Aprilie 2023 10:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.