“Viaţa liberă” lansează platforma online pentru anunţurile de mică publicitate

“Viaţa liberă” lansează platforma online pentru anunţurile de mică publicitate
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

“Viaţa liberă” anunţă lansarea celui mai nou serviciu oferit cititorilor, posibilitatea de a posta şi plăti online anunţurile de publicitate destinate ediţiei print a ziarului, anunţuri care pot fi citite şi pe site. Departamentul Publicitate al cotidianului “Viaţa liberă”, a elaborat o platformă de încărcare şi plată online a anunţurilor de mică publicitate, pentru a veni în sprijinul gălăţenilor ocupaţi, care preferă această modalitate de lucru. Platforma va putea fi accesată din site-ul “Vieţii libere”, începând cu data de 01 Februarie, la ora 09.00, aflându-se într-o perioadă de ajustare. În acest sens, rugăm toţi utilizatorii să ne semnaleze, pe mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0731960090 orice probleme apărute la utilizarea platformei, pentru a putea face modificările necesare cât mai rapid posibil.     

 

 CLICK AICI

 

GDPR

Clienții care oferă informații cu caracter personal prin intermediul platformei își dau consimțământul ca datele lor să fie colectate și prelucrate de către furnizor pentru prestarea în condiții optime a serviciilor precum și în scopuri de marketing, inclusiv marketing direct, cu respectarea și fără a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, clientul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi, clientul se poate adresa cu o cerere scrisă în acest sens, datată și semnată, la adresa Viața liberă - str. Domnească nr. 68, Galați. Clientul este responsabil de corectitudinea anunțului transmis și a opțiunilor selectate, precum și de acuratețea datelor personale furnizate sistemului automat de preluare și plată a anunțurilor. 

 

ATENȚIE!

Anunțul trebuie să fie publicat până la ora 16:00 pentru a putea fi publicat a doua zi.

Fotografia trebuie încărcată în sistem și trebuie selectată opțiunea aferentă fotografiei din meniu, care implică și plata pentru apariția fotografiei. Dacă nu se selectează opțiunea și nu se face plata, fotografia nu va fi publicată. Scrieți anunțul corect și complet, fără a lipi cuvintele între ele, astfel încât sistemul să le poată contabiliza.

Anunțurile care conțin mai mult de două cuvinte lipite nu vor fi publicate.Scrieți anunțul cu litere mici și selectați opțiunea de majuscule din sistem, dacă doriți ca acesta să apară scris cu majuscule. Chiar dacă anunțul este scris cu litere mari, acesta nu va fi tipărit ca atare dacă nu se selectează opțiunea corectă din sistem. Anunțul trebuie să fie scris corect în limba română sau limba străină de circulație internațională pentru care s-a selectat opțiunea aferentă din sistem. Anunțurile care conțin cuvinte triviale sau care încalcă legislația privitoare la discriminare pe criteriul rasei, naționalității, limbii, religiei, sexului sau orientării sexuale, etniei, bolilor sau apartenenței la o categorie defavorizată nu vor fi publicate. Sumele încasate prin platforma electronică de plată aferente anunțurilor care încalcă oricare dintre condițiile de utilizare menționate mai sus nu vor fi returnate. 

Citit 575 ori Ultima modificare Joi, 02 Februarie 2023 08:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.