Pieton lovit violent pe trecere, la Tulucești

Pieton lovit violent pe trecere, la Tulucești
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Traficul pe DN 26 a fost din nou blocat sâmbătă, 28 octombrie, în urma unui accident rutier petrecut pe o trecere de pietoni din centrul comunei Tulucești

Un bărbat de 67 de ani, din județul Tulcea, a fost luat pe capotă de un SUV, în timp ce traversa pe un marcaj pietonal, în vecinătatea unui magazin. Pietonul a fost proiectat câțiva metri și nu mult a lipsit să ajungă sub roțile unei alte mașini, care venea din sens opus. 

Citește și: Pietonul nu este „Dumnezeu” pe „zebră”. Reguli pentru traversarea în siguranță

Omul s-a ales cu leziuni foarte grave și a fost preluat de echipajele medicale de urgență, care l-au transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Bărbatul lovit nu era din localitate. El venise la Tulucești la înmormântarea fratelui său, iar în momentul în care a fost lovit de mașină se ducea să facă niște cumpărături. Polițiștii rutieri au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a stabili circumstanțele în care omul a ajuns să fie lovit pe trecerea de pietoni.

Citit 5691 ori Ultima modificare Marți, 31 Octombrie 2023 00:34

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Tulu
    Luni, 30 Octombrie 2023 14:18
    5.14.140.***
    Viteza cu care se circula în localitate este foarte mare pe toată distanta din interiorul comunei .Camioanele ce tranziteaza localitatea pot oricand sa produca o catastrofa din cauza vitezei. Trebuie sa se facă ceva pentru a forța reducerea vitezei!
    0
    3

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.