Micul dejun te ajută să slăbeşti

Micul dejun te ajută să slăbeşti

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
2 comentarii

Multe persoane consideră că sărind peste micul dejun slăbesc pentru că taie una din mesele zilei. Este fals, însă, pentru că, de regulă, ajung să mănânce mai mult de-a lungul zilei. Studiile făcute au arătat că aceia care obişnuiesc să ia micul dejun au un indice de masă corporală mai mic şi au performanţe mai bune la şcoală sau la serviciu. Micul dejun sănătos poate fi compus din cereale integrale cu fructe şi lapte degresat pentru o nutriţie corectă şi un start bun dimineaţa.

Citit 3232 ori Ultima modificare Duminică, 03 Februarie 2019 15:14

2 comentarii

 • postat de galatean Luni, 04 Februarie 2019 12:22 5.2.209.*** Link la comentariu
  2
  1

  d-nul Arici..ce inseamna pt dumnevoastra exagerat..adica sa nu exagearam cu consumul de cereale..cat ati cat inseamna exagerat?

  Raportează
 • postat de ariciul Luni, 04 Februarie 2019 11:03 90.95.114.*** Link la comentariu
  0
  4

  Cerealele si alte alimente pline de celuloza si fibre sun bune dar nu exagerati fiindca corpul uman acum in ultimii 200 de ani a inceput deabia sa proceseze fibrele din cereale,si glutenul si inca nu se descurca bine .Omu din chestera ,nu manca cereale ci vanat pesterit si cules poame.Nu fulgi di ovaz prercum caii si barba caprei precum ierbivorele.mai ganditi-va si la natura omului cum a fost construit si ce organe are .

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.