Cum să gestionezi pierderile la video poker?

Cum să gestionezi pierderile la video poker?
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Jocurile de video poker sunt unele dintre cele mai populare din cazinourile online. De asemenea, acestea există încă de la începuturile cazinourilor și se aflau pe listele de preferate ale jucătorilor. Modul de joc al video pokerului este simplu și poate fi învățat rapid. Jocul de video poker se bazează în mare măsură pe jocul de cărți original și, prin urmare, diferă fundamental de alte jocuri care sunt jucate la aparatele de slot. De aceea, jucătorilor entuziaști de poker le place să joace video poker.

Desigur, ca orice alt joc de noroc, acesta îți poate aduce serii de pierderi dacă nu joci într-un mod responsabil. Află din acest articol cum să îți gestionezi pierderile la video poker și ce trebuie să faci pentru a avea câștiguri pe termen lung.

Nu ți se garantează niciodată o victorie

Video pokerul există încă din anii 1980 și este foarte popular printre cei care doresc să se bucure de un joc de poker fără a fi nevoie să se așeze la o masă cu alți jucători. Astăzi, video pokerul este oferit și pe multe platforme de casino online, unde te poți bucura cu ușurință de joc acasă, pe computer.

La fel ca atunci când joci cărți, scopul când joci video poker este să formezi cea mai bună mână posibilă pe care o puteți folosi pentru a câștiga bani. Ceea ce trebuie tu să înțelegi, ca jucător, este că nimeni nu îți poate garanta vreo victorie. Acest lucru nu poate fi influențat nici de strategia ta în jocul de poker.

Informează-te despre șansele de câștig

Dacă vrei să ai succes în cazinoul de video poker, ar trebui să fii familiarizat cu combinațiile jocului de poker, pentru că doar așa poți ști ce cărți să ții și pe care să schimbi. De asemenea, trebuie să știi ce șanse de câștig ai la respectivul joc de video poker.

Există, de asemenea, câteva variante diferite de video poker și este important să cunoști diferențele pentru a dezvolta o strategie de succes atunci când joci. Printre acestea se numără și:

  • Jacks or Better
  • Deuces Wild
  • Joker Poker

Ca orice altceva, probabilitățile și plățile diferă între diferitele versiuni ale jocului. De obicei, jucătorii pot vizualiza tabelul de plăți (fără probabilități) în partea de sus a ecranului, direct deasupra cărților. Le oferă jucătorilor o idee despre plățile pe care le pot câștiga în funcție de miza și mâna lor de poker. Versiunea Jacks or Better este cea mai favorabilă dacă ne referim la șansele de a obține câștiguri substanțiale.

Probabil ați citit deja că fiecare joc de cazinou este jucat cu avantajul casei, așa că, de obicei, cazinoul câștigă pe termen lung. Cu toate acestea, video pokerul este jocul de cazinou cu cel mai mic avantaj al casei. Rata de plată este >95%, cu „Jacks or Better” chiar >99%. Acest lucru înseamnă distracție lungă de joc fără pierderi majore și chiar cu o șansă de câștig de aproape 50/50.

Norocul este principalul factor

Norocul este principalul factor atunci când vine vorba de jocul de video poker. Având în vedere că nu poți influența rezultatul jocului în niciun fel, va trebui să te bazezi mai mult pe noroc și pe intuiție. De asemenea, și alegerea unei versiuni potrivite de video poker te poate ajuta să ai parte de câștiguri pe termen lung.

Înțelegerea modului de câștig la video poker se extinde dincolo de simpla înțelegere a regulilor de bază ale jocului. Implica aprofundarea strategiei jocului, începând cu tabelele de plată. Există și versiuni care conțin jokeri. Îți recomandăm întotdeauna să alegi jocuri care au cele mai mari procente de plată. Dacă este disponibil, ar fi o idee bună să începi cu versiunea demo a jocului. Acest lucru are și avantajul că joci și varianta pe care o cunoști.

Joacă responsabil

Video pokerul este un joc care oferă oportunități bune de câștig. Dar chiar și cu cea mai bună strategie, se poate întâmpla să pierzi mai mult decât să câștigi. De aceea, este de asemenea recomandabil să stabilești un buget fix pentru joc.

A avea un buget stabilit este o parte esențială a oricărei strategii despre cum să învingi pokerul video. Nu este vorba doar să știi ce cărți să ții și pe care să pliezi, ci și să știi cum să îți gestionezi fondurile. Înainte de a începe, stabilește un buget pentru sesiunea ta de joc și respectă-l, indiferent de rezultate.

Concluzie

Mulți jucători din cazinourile online petrec timp și bani jucând video poker. De fapt, acesta este probabil cel mai bun joc de jucat într-un cazinou. Video pokerul permite jucătorilor să joace mai mult și să folosească mai puțini bani. De asemenea, poate oferi cele mai bune șanse de câștig în cazinou. 

Fiecare joc are plăți și șanse diferite de câștig, așa că jucătorii ar trebui să-și aleagă jocul cu atenție pentru a se bucura de cât mai multe beneficii posibil. De asemenea, adoptarea unui stil de joc responsabil va conduce la evitarea pierderilor pe termen lung.

(P)                                                                                                                                                                                                                           

Citit 1202 ori Ultima modificare Vineri, 10 Noiembrie 2023 09:28