ATENȚIONAREA psihologului cu privire la MIMAREA ORGASMULUI

ATENȚIONAREA psihologului cu privire la MIMAREA ORGASMULUI
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Chiar dacă sinceritatea şi comunicarea în cuplu stau la baza unei relaţii fericite, un sondaj a scos la iveală în ce măsură femeile au curajul să le mărturisească iubiţilor şi soţilor că nu se simt satisfăcute din punct de vedere sexual sau că nu au avut orgasm.

Peste 2.000 de femei au participat la un sondaj din care a reieşit că prea puţine reprezentante ale sexului frumos au curajul să le spună partenerilor de cuplu când nu reuşesc să ajungă la orgasm. Mai exact, numai 27 la sută din respondente au admis că le-ar mărturisi bărbaţilor din viaţa lor că nu s-au simţit în pat atât de bine pe cât au dat impresia în timpul actului sexual, dacă partenerii le-ar întreba acest lucru, notează Woman’s Health.

Proporţia de 73 la sută din cele care consideră că onestitatea nu este cea mai bună alegere în acest caz au precizat că se tem că adevărul le va afecta în mod negativ relaţia sau că, minţind, încearcă să le protejeze orgoliul partenerilor de viaţă. Psihologii specializaţi în probleme de cuplu care au participat la realizarea sondajului au subliniat că deşi impresia generală este că mimarea orgasmului ajută la consolidarea relaţiei, pe termen lung efectele lipsei de satisfacţie sexuală sunt contrare: frustrările şi resentimentele erodează relaţia de cuplu. (Surse online)

Citit 2081 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2016 12:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.