Fă-le o bucurie copiilor cu autism din cadrul APCA!

Fă-le o bucurie copiilor cu autism din cadrul APCA!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sărbătorile de iarnă sunt întotdeauna preferatele copiilor. Dulciurile, bradul de Crăciun şi cadourile, atât de mult aşteptate, sunt lucruri de care cei mici se bucură peste măsură.

Copiii din cadrul Asociaţiei de Sprijin pentru Părinţi şi Copii cu Autism din Galaţi (APCA) aşteaptă şi ei Crăciunul cu sufletul la gură şi se întreabă ce le-ar putea aduce Moşul. Cei mici i-au scris deja Moşului câte o scrisoare, cu gânduri bune, alături de darurile la care râvnesc cel mai mult.

APCA Galaţi este primul şi cel mai mare ONG din judeţ axat strict pe problematica autismului la copii. Asociaţia a ajutat de-a lungul anilor peste 100 de familii care au copii cu autism.

Gălăţenii care doresc să le împlinească copiilor dorinţele, să le fie Moş Crăciun şi să le ofere nişte sărbători cu totul speciale o pot face contactând telefonic APCA Galaţi, la numerele de telefon 0741.635.092 şi 0752.675.454, ori trimiţând un mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

gmail.com. De asemenea, puteţi lăsa cadourile şi la sediul asociaţiei, aflat pe strada Maior Iancu Fotea nr. 46. 

Scrisorile copiilor vor fi publicate, alături de câteva cuvinte, pe pagina oficială de Facebook a asociaţiei.

Activitatea de strângere a cadourilor va dura până pe 18 decembrie, urmând ca apoi darurile să fie împărţite copiilor.

 

 

Citit 2249 ori Ultima modificare Joi, 07 Decembrie 2017 12:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.