Violator de 71 de ani!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pintilie n-a avut curajul să se ducă la înmormântarea Mariei Dimofte *

S-a împlinit un an de când Ioan Pintilie, din Cuca, în vârstă de 71 de ani, nu mai are linişte. Poliţia l-a „frecat”, cu procurorul de caz, de la Parchetul din Tg. Bujor, nu i-a mers. Cercetat pentru săvârşirea a două infracţiuni – violare de domiciliu şi viol -, instanţa de judecată urmează să se pronunţe asupra pedepsei ce i cuvine.

Că Ioan Pintilie are gâtul larg, consătenii săi ştiu asta. Ceea ce unii dintre ei n-au cunoscut până în toamna anului trecut e că încă mai umblă după „fuste”. Este incredibil ce a putut el face!

Pe 9 septembrie 2008, cu ceva alcool „la bord”, însoţit de Pavel Mihalache, sugativă de Cuca şi acesta, s-a deplasat la locuinţa Mariei Dimofte (84 de ani) deşi ştia că femeia se afla imobilizată la pat: gonartroză bilaterală, cardiopatie ischemică de nivel cronic, dureroasă, şi insuficienţă cardiacă.

Era vai de capul ei! La moarte se gândea, dar la o partidă de sex cu Pintilie – nici într-un caz. Ajungând la uşa ei, când s-o deschidă, nimic – era asigurată pe dinăuntru. Orientându-se la faţa locului, s-a oprit la una dintre ferestre, izbutind s-o deschidă.

A pătruns înăuntru, urmat de Pavel Mihalache. În odaia bătrânei, Pintilie a trecut la acţiune: a tras pătura de pe trupul bolnav al Mariei Dimofte şi i-a desfăcut scutecul tip pampers fără să ia în seamă împotrivirea părţii vătămate. Martor la oribila „scenă”, Mihalache, înţelegând ce urma să se întâmple, a bătut în retragere, părăsind odaia.

În rolul de violator, numai Pintilie. Un singur „număr” – raport sexual normal. După „ispravă”, reîmbrăcat, s-a aşezat pe marginea patului. Arăta – nenorocitul ! - ca un gânditor. Acolo l-a găsit, după aproximativ un sfert de oră, Nica Postolache.

În pat, bolnavei nu-i mai trebuia decât să i se pună lumânarea în mână. Vlăguită, plânsă, deprimată. Au fost alertaţi vecinii. Primele care au auzit, din gura victimei, ce fărădelege comisese Ion Pintilie, au fost Maria Sârbu şi Ruxandra Axente. Pe trupul bătrânei, leziuni traumatice produse prin strângere şi zgârierea cu unghiile (medicul legist a apreciat că îi erau necesare 3-4 zile de îngrijiri medicale).

Luat pe sus şi dus şi el la doctor, să i se verifice capul, s-a constatat că Ioan Pintilie avea discernământ. Apucături de boschetar. Despărţit de nevastă. A lucrat cândva la Avicola. Se laudă prin comună că, privitor la „scula” din dotare, întrece un bărbat de 35 de ani.

Victima: a închis ochii definitiv astă-vară. Violatorul n-a avut curajul să se ducă la înmormântarea ei. Cineva dintre rudele apropiate ale Mariei Dimofte a cerut ca dosarul penal să-şi continue drumul în Justiţie, pentru pedepsirea lui Ioan Pintilie.

Citit 793 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.