Lansare de proiect la AJOFM

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miercuri, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi se lansează proiectul ,,Fii activ pe piaţa muncii în sectoarele turism şi comerţ în judeţele Tulcea, Brăila şi Galaţi!”.

Debutul proiectului finanţat prin  Fondul Social European a debutat în luna august şi se va finaliza în aceeaşi lună a anului 2011.

Obiectivele declarate sunt: „creşterea ratei de ocupare şi facilitarea integrării pe piaţa muncii a şomerilor, persoanelor inactive şi persoanelor în căutarea unui loc de muncă din judeţele Tulcea, Brăila şi Galaţi, pentru a răspunde cerinţelor potenţialilor angajatori din sectoarele turism şi comerţ, în sprijinul dezvoltării regionale, creşterii competitivităţi resurselor umane şi promovării coeziunii economice şi sociale”.

În derularea proiectului, AJOFM îi are ca parteneri pe SC Eurodezvoltare SRL - furnizor autorizat de formare profesională, Primăria Municipiului Tulcea, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Tulcea, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila şi Confcommercio Verona (Italia).

Citit 615 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.