Încă o asociaţie, cu apa tăiată din cauza datoriilor

Încă o asociaţie, cu apa tăiată din cauza datoriilor
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Încă o asociaţie de proprietari din Galaţi a rămas fără apă rece din cauza datoriilor. Apă Canal a sistat, săptămâna trecută, furnizarea de apă potabilă pentru Asociaţia de proprietari nr. 303, care are în componenţă aproximativ 300 de apartamente. Potrivit informaţiilor postate pe site-ul operatorului, alimentarea cu apă potabilă a fost întreruptă pentru toate cele şase blocuri ale asociaţiei, care au în componenţă 14 scări. Conform Apă Canal, la finele lunii martie, Asociaţia de proprietari nr. 303 înregistra sold de peste 159.000 de lei, iar în cursul lunii trecute nu a făcut nicio plată în contul operatorului. Mai mult, deşi a încheiat un angajament de plată cu Apă Canal, asociaţia de proprietari nu a respectat înţelegerea. La acest moment, 44 de asociaţii de proprietari nu beneficiază de apă rece, din cauza datoriilor. Cei cu adevărat afectaţi sunt gălăţenii care au restanţe şi care, din această cauză, nu se pot branşa individual la apă rece.

Citit 2706 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Aprilie 2018 11:31

5 comentarii

 • postat de Rudibravo1951
  Vineri, 30 Martie 2018 05:22
  82.137.12.***
  Domnule GALATEAN
  Noi cei care nu pot plăti facturile la întreținere prestată de Primăria Galați am avut noroc cu Ceaușescu că locuim la bloc Ne-am cumpărat aceste apartamente în anii 90 ne-am imprumutam de la bănci Dar într-un oraș în care s-au distrus locurile de muncă unde apa potabila este ce-a mai scumpă din România iar tu Primărie de Paști oprești apa potabila este un păcat Sunt tari unde apa potabila și benzina sunt subvenționate de Stat Sunt copii in Galați care nu-s spălați cu lunile pentru că pe timp de iarna mama nu a. putut să stea la coada la cisternă pentru că era bolnava Sunt copii care vin la cârciumă și cer apă potabilă pentru ei. apa este o bucurie o savarină Nu știu din ce clasă socială faceți parte din ce partid dar sa oprești apa potabila și să susții că este corect și normal înseamnă că trăiești în altă lume
  Te rog să iubești oamenii săraci și ei plătesc impozite și taxe la. Primăria din Galați dar au fost distruse 30 de fabrici în Galați unde Dracu să ne ducem? V-ați săturat de saracii eutanasiatii și scăpați de Ei Bogaților sa val lumineze mintea în noaptea de Înviere și să gândim corect și normal fără patimă
  2
  2
  Raportează
 • postat de ro
  Joi, 29 Martie 2018 21:44
  5.13.237.***
  Nu este vorba de nici o meteahna. Este doar obisnuinta alesilor sa nu caute solutii ci sa foloseasca masa de manevra pentru alegerile viitoare. Caci nimic nu este mai usor decat sa promiti celor care si asa nu au si nici nu vor avea mai mult decat acum.
  Oricine consuma trebuie sa plateasca. Dar nimeni nu are dreptul sa opreasca apa celor care platesc. Si numai ei trebuie sa primeasca daca restul sunt rai platnici. Sunt solutii dar costa. Oare chiar nu merita oamenii sa se faca ordine in aceasta problema? Nu putem avea reguli care sa apere pe cei de buna credinta? Sau aparam hotii si fortam mana celor de buna credinta? Dar primaria oare nu poate face mai mult in verificarea asociatiilor? Desigur ca da. Numai ca interesul este altul....
  0
  5
  Raportează
 • postat de razmerita
  Joi, 29 Martie 2018 19:55
  79.116.99.***
  daca sistarea apei duce la o epidemie in Galati cine raspunde ?
  2
  1
  Raportează
 • postat de GALATEAN
  Joi, 29 Martie 2018 08:18
  78.96.81.***
  M-am urcat ieri in autobuzul de pe traseul 11 care are capat de linie Piata Centrala.

  Incarcat la maximum, la urcare m-a izbit o duhoare de transpiratie, aer urat mirositor, norocul meu ca eram langa usa si asteptam cu nerabdare si cu rasuflarea la minim sa vina urmatoarea statie sa se deschida usa!

  Asadar, pe masura ce Apa Canal i-si apara interesele, desigur legale si firesti, lasand fara apa asociatii cu multe apartamente, din motivele cunoscute, pasim in inevitabilul trai al necivilizatiei, de neacceptat in sec. XXI, anul de gratie a cuceririi cosmosului si stiintei!

  Nimeni nu poate fi de acord ca populatia este atat de nevoiasa si saracita, neputincioasa pentru plata utilitatilor, atat timp cat aproape fiecare cetatean accepta sa locuiasca in blocuri proprietati personale, apa calda si rece, caldura furnizate de firmele de profil trebuind sa-si recupereze c/val cheltuielilor pentru continuarea proceselor de productie.

  In toata aceasta problema sta, in primul rand, obisnuinta traiului in turma, la bloc, meteahna comunista, ca totul trebuie sa fie gratis, ca neplatind un serviciu pe care societatea il face in spiritul datoriei fata de cetatenii sai, nimeni nu le poate face nimic, sigur in afara ca se intrerupe serviciul respectiv, in speta, apa, un lucru vital in traiul oamenilor in conditii civilizate!

  Si daca mai apar la scrutine electoarale anumiti indivizi-candidati, care in scopul acumularii de voturi, promit facilitati, uneori disperati, chiar gratis, apa rece si calda -DACA MA ALEGETI PE MINE-, cunoasteti personajul, oamenii cad si mai rau in pacatul propriei lor inconstiinte, coborand la cel mai jos prag al dezumanizarii!
  0
  14
  Raportează
 • postat de Rudibravo1951
  Joi, 29 Martie 2018 07:12
  82.137.15.***
  De 159000lei tranvai v-ați făcut de râs acum înainte de Paști De banii ăștia nu mai plantăm Panseluțe Era așa o Grabă să luați de la gură copiilor apa de. Paști Ați avut o Grabă când a fost omorât Ceaușescu când sa demolat toate firmele din Galați dar acum Tovarăși ce grabă cine vă îndeamnă la îmbolnăvirea oamenilor din Galați Este vorba de o firmă care racordează separat apă.potabila este vorba de multi bani? Bai nene bai așa ceva nici pe vremea Turcilor nu îndurau gălățeni ați uitat că de Paști mamele noastre ne spălau ne cumpărau o hăinuță și ne duceau la Biserica Goana după bani v-au făcut să călcați totul în picioare Blestemele săracilor din Galați vor lovi când nu vă așteptați Să vă lumineze mintea în noaptea de Înviere și să fiți conștienți de
  ceea ce faceți pentru acești oameni care nu au locuri de muncă
  11
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.