Doruleţ Resmeriţă a cerut reevaluarea directorilor de şcoli

Doruleţ Resmeriţă a cerut reevaluarea directorilor de şcoli
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Inspectorul general Doruleţ Resmeriţă a cerut unei echipe de inspectori să reevalueze activitatea a 27 de directori de şcoli care, în opinia sa, au primit iniţial calificative prea mari. Printre aceştia se numără şi managerii de la liceele care au avut promovabiitate la bacalaureat sub 50 la sută.

„La jumătate dintre cei 27 de directori reevaluaţi s-au diminuat calificativele. La Şcoala Negrileşti s-a primit calificativul «Slab» aici fiind multe reclamaţii, la «Metalurgic», «Moţoc» şi Şcoala Nr. 12 s-a dat calificativul «Satisfăcător», iar la celelalte licee cu promovabilitate mică la bacalaureat s-au scăzut calificativele de la «Foarte bine» la «Bine».

Au fost şi cazuri când directorului nu i s-a diminuat calificativul, dar instituţia a primit un calificativ mai mic. La «Saligny» şi «Asachi» s-a remarcat că nu managementul defectuos ar fi dus la promovabilitate mică la examene”, ne-a declarat inspectorul general Doruleţ Resmeriţă, imediat după terminarea Consiliului de administraţie unde s-au pecetluit aceste hotărâri. Vom reveni asupra acestui subiect.

Citit 2306 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.