Un altfel de magazin online

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Căutaţi un cadou special, sau poate un obiect decorativ deosebit, dar n-aveţi vreme de colindat magazinele? V-aţi dori ca preţul plătit pentru acel produs să îmbogăţească nu un patron, ci un suflet mai sărac şi mai nefericit decât dumneavoastră?

Atunci trebuie să ştiţi că Fundaţia Principesa Margareta a României şi Reţeaua ACTIV au lansat cel mai important site de prezentare şi vânzare a produselor realizate de organizaţii neguvernamentale, www.profitfornonprofit.ro.

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, site-ul prezintă peste 300 de produse  realizate în cadrul unor activităţi generatoare de venituri structurate în 25 de categorii, de la ceramică şi până la felicitări şi cărţi audio.

Câştigurile obţinute de pe urma vânzării acestor produse sunt folosite exclusiv pentru activităţile sociale ale organizaţiilor în beneficiul: copiilor, persoanelor cu handicap, persoanelor în vârstă şi altor categorii aflate în risc social.

Pe acest site veţi găsi şi bijuterii şi obiecte decorative realizate de tinerii infectaţi cu HIV şi cu dizabilităti, lucrări făcute în atelierul de art-terapie al fundaţiei „Inimă de copil”, membră a Reţelei ACTIV.

Fundaţia speră ca acest atelier să reprezinte, în timp, o activitate generatoare de venit pentru tineri, pentru atelier şi celelalte servicii sociale oferite.

Dacă vreţi să vedeţi ce au mai făurit nou copiii şi tinerii de la „Inimă de copil” puteţi accesa link-ul  http://www.inimadecopil.ro/download/Catalog.pdf.

Citit 1133 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.