„Pentru piaţă, 2009 este an mort”

„Pentru piaţă, 2009 este an mort”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Concluzie bătută în cuie: pentru noua piaţă din Tg. Bujor, anul 2009 este al stagnării. Nu s-a mai făcut nimic la ea, cum a prins-o momentul 31 decembrie 2008 aşa a încremenit.

Primarul oraşului, Ştefan Arfire: „Deşi am fost atenţi cu această investiţie, prevăzând, pentru a o termina, un miliard de lei vechi, intrarea administraţiei publice locale în incapacitatea de plată, de la 1 iulie a.c., ne-a obligat să-i dăm pe salarii şi în contul cheltuielilor materiale, ca să putem, ca instituţie şi servicii adiacente, funcţiona”.

„Ţinem legătura cu firma de construcţii, fără ca totuşi să putem urni lucrurile din loc: auzim şi de la reprezentantul acesteia ceea ce deja ştim – nu dispunem de bani care să ne permită să terminăm piaţa. Nu ne-ar mai trebui mult – doar 1,6 miliarde lei, din care, un miliard se duc pe dotări”.

„Pentru piaţă, şi se vede asta cu ochiul liber, 2009 este un an mort. Criza economică ne constrânge să reportăm încheierea lucrărilor la acest obiectiv în 2010”.

Comentariu foto: Vechea piaţă a oraşului Tg. Bujor, din fotografia de mai sus, nu mai este, iar cea nouă, modernă, nu poate fi terminată dacă bugetul statului nu o va onora cu 1,6 miliarde de lei vechi

Citit 1689 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.