Un tronson de bloc, transformat în groapă de gunoi

Un tronson de bloc, transformat în groapă de gunoi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un tronson al blocului M6, de pe strada Tecuci (zona Maşniţă), a fost transformat în groapa de gunoi a unor persoane lipsite de bun simţ, cărora nu le pasă nici de lege, nici de vecinii lor. De mai mulţi ani, între scările 1 şi 2 sunt aruncate în permanenţă doze de bere, ba chiar, în dispreţ şi bătaie de joc, cei care au transformat tronsonul în tomberon au legat cu o sârmă patru cutii de bere şi le-au "expus" spre "delectarea" privirii tuturor.

Câteva persoane care locuiesc la blocul M6 au strâns, în repetate rânduri, dozele de bere, pe care le-au cărat cu sacii la gunoi, însă fără rezultat, întrucât între cele două scări ale blocului au continuat să "răsară" noi mormane de gunoi.

"Sunt ani de când ne confruntăm cu această problemă. S-au cărat cu sacii cutiile, dar au apărut din nou. Se aruncă cel puţin o cutie pe seară", ne-a spus unul dintre gălăţenii care locuiesc la blocul M6. Din păcate, însă, nimeni nu se implică pentru a identifica vinovatul şi pentru a-l trage la răspundere.

Asociaţia de proprietari riscă sancţiuni cuprinse între 1.000 şi 2.500 de lei dacă nu va lua măsuri, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 260/2018 privind noul Regulament care stabileşte măsuri pentru gospodărirea municipiului Galaţi.

Citit 4895 ori Ultima modificare Luni, 09 Iulie 2018 00:31

3 comentarii

 • postat de Doza
  Duminică, 08 Iulie 2018 15:55
  5.13.182.***
  Strang aluminiu baietii !!
  0
  1
  Raportează
 • postat de ultra
  Duminică, 08 Iulie 2018 08:10
  188.24.241.***
  dar ghereta care cred ca este construita ilegal nu o vede nimeni ?
  0
  5
  Raportează
 • postat de nu e tornson
  Sâmbătă, 07 Iulie 2018 14:04
  5.13.131.***
  In primul rand acel spatiu nu se numeste "tronson". Din pacate unii folosesc aceasta denumire, dar de la jurnalisti ma asteptam la altceva. Consultati dexonline.ro .
  Ala e pur si simplu un gang sau spatiu dintre doua tronsoane (=scari de bloc).
  In al doilea rand, in Auchan e un aparat automat care colecteaza doze de aluminiu, in schimb ofera bonuri de reducre la cumparaturi in magazin sau participare la tombola cu premii.
  Puneti mana si strangeti si duceti in Auchan la automat, imbinati utilul cu placutul. Bafta!
  6
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.