Un tronson de bloc, transformat în groapă de gunoi

Un tronson de bloc, transformat în groapă de gunoi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un tronson al blocului M6, de pe strada Tecuci (zona Maşniţă), a fost transformat în groapa de gunoi a unor persoane lipsite de bun simţ, cărora nu le pasă nici de lege, nici de vecinii lor. De mai mulţi ani, între scările 1 şi 2 sunt aruncate în permanenţă doze de bere, ba chiar, în dispreţ şi bătaie de joc, cei care au transformat tronsonul în tomberon au legat cu o sârmă patru cutii de bere şi le-au "expus" spre "delectarea" privirii tuturor.

Câteva persoane care locuiesc la blocul M6 au strâns, în repetate rânduri, dozele de bere, pe care le-au cărat cu sacii la gunoi, însă fără rezultat, întrucât între cele două scări ale blocului au continuat să "răsară" noi mormane de gunoi.

"Sunt ani de când ne confruntăm cu această problemă. S-au cărat cu sacii cutiile, dar au apărut din nou. Se aruncă cel puţin o cutie pe seară", ne-a spus unul dintre gălăţenii care locuiesc la blocul M6. Din păcate, însă, nimeni nu se implică pentru a identifica vinovatul şi pentru a-l trage la răspundere.

Asociaţia de proprietari riscă sancţiuni cuprinse între 1.000 şi 2.500 de lei dacă nu va lua măsuri, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 260/2018 privind noul Regulament care stabileşte măsuri pentru gospodărirea municipiului Galaţi.

Citit 5257 ori Ultima modificare Luni, 09 Iulie 2018 00:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.