Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Săptămâna trecută, la Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Dunării de Jos, a avut loc ceremonia de acordare a binecuvântării chiriarhale, pentru cei 33 candidaţi la examenul de admitere pentru diverse specializări din cadrul Facultăţilor de Teologie din cuprinsul Patriarhiei Române. Chiriarhul Dunării de Jos, Înalt Prea Sfinţitul Părinte Casian a convorbit duhovniceşte cu tinerii candidaţi. Evenimentul a marcat finalizarea unei etape din viaţa absolvenţilor şi aspiraţia spre o alta, cea a studiilor universitare - la fel de importantă în creşterea, instruirea şi formarea viitorilor slujitori ai Bisericii. La final, la iniţiativa şi cu binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop, tinerii absolvenţi au primit din partea Centrului eparhial un sprijin financiar pentru înscrierea la facultăţile pentru care au optat.

Citit 764 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Iulie 2018 16:18

Gabriela Creţu

Articole recente - Gabriela Creţu
- Sărbătoare şi la Seminar

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro