„Colivie” pentru gunoi

„Colivie” pentru gunoi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Cavadineşti, gropile de gunoi au fost acoperite, iar Primăria a amenajat în fiecare dintre satele componente platforme de gunoi modernizate pe categorii: hârtie, plastic, metal.

Arată ca nişte „cuşti” uriaşe cu acoperiş pentru ca gunoaiele să nu poată fi purtate de vânt (FOTO). Au fost amplasate în spatele grajdurilor fostelor CAP –uri.

În curând şi gospodăriile vor fi dotate cu pubele. Primăria a încheiat un contract cu o firmă de la Bârlad, care va transporta gunoiul la Măstăcani.

Pentru dejecţiile din grajd, oamenii au fost informaţi că trebuie să-şi amenajeze platforme speciale de depozitare, acasă sau pe câmp.

Bun venit în Moldova!

Dacă eşti abonat Orange sau Vodavone, de îndată ce ai trecut pragul Cavadineştiului, un mesaj îţi va ura bun venit în Republica Moldova.

Dacă trebuie musai să suni pe cineva, nu poţi decât dacă ai activat serviciul de roaming şi formezi înainte prefixul României. Singura reţea care funcţionează este Cosmote.

Apropierea de Republica Moldova a dus la întărirea relaţiilor peste Prut. Potrivit primarului din Cavadineşti, Aurel Florea, comuna are relaţii de colaborare cu Colibaşi din Moldova şi vrea să dezvolte un proiect comun pe fonduri transfrontaliere.

Internet, dar nu degeaba

Pasionat de fazani, primarul Aurel Florea ţine pe birou, ca decor, câteva pene de fazan. Are şi calculator, dar nu e aşa cum poate v-aţi aştepta, de decor, acoperit cu un mileu. Florea a urmat cursuri de calculator. Primăria este conectată la internet prin programul „Economia bazată pe cunoaştere”.

Citit 1257 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.