Evaluaţi acest articol
(17 voturi)
6 comentarii

Scene demne de seria ”Dorel loveşte din nou” s-au petrecut în Galaţi, zilele trecute, în zona unde muncitorii de la Ecosal execută o lucrare de reparaţii la o parcare din Ţiglina 1. Din cauza ploii, într-o groapă din asfaltul unde se făceau lucrările s-a acumulat apă, iar câţiva muncitori au găsit o metodă inedită de a-şi elibera frontul de lucru. Au pus mâna pe lopeţi şi au început să scoată apa pe care au pus-o într-o roabă, pe care au golit-o câţiva metri mai încolo, pe o alee. De ce s-a recurs ca această cel puţin ciudată manevră?

„Dirigintele de şantier a explicat că acolo era o groapă adâncă de circa 20 de centimetri şi nu există un utilaj special, gen vidanjă, cu care să se facă astfel de operaţiuni, iar în aceste condiţii se apelează şi la metode mai rudimentare”, ne-a explicat Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.

Şantierul pe care, la nevoie, aşa cum reiese din imagini, se lucrează şi după inspiaţia de moment şi cu ce pică la îndemână, a fost deschis în scopul reabilitării infrastructurii rutiere, a parcărilor şi trotuarelor din zona strada Saturn, Colegiul Naţional „Al. Ioan Cuza”, blocurile C5, C6, B4 Şi blocul PS10B. Proiectul prevede inclusiv crearea a 84 de locuri de parcare asfaltate pe amplasamentele fostelor garaje, demolate, reabilitarea unei suprafeţe carosabile pe o suprafaţă de 1.800 metri pătraţi şi a 750 de metri pătraţi de trotuar.

Video, amator

Citit 4348 ori Ultima modificare Luni, 26 Noiembrie 2018 03:26

6 comentarii

 • postat de dani Joi, 22 Noiembrie 2018 00:01 41.58.201.*** Link la comentariu
  2
  1

  domnu' primar,fondurile europene la ce le folositi ? platiti salariul lui dorel ?

  Raportează
 • postat de Gina Miercuri, 21 Noiembrie 2018 07:41 95.76.3.*** Link la comentariu
  0
  12

  Veniti sa vedeti in parcarea noua de la Orange -Tiglina, s-au chinuit 1 an sa faca 100 de metrii de parcare iar saptamana trecuta o echipa de dorei taiau asfaltul si sapau cu buldo, pentru ca au uitat sa traga o teava de gaze. Asa ceva doar in Galati mai vezi.

  Raportează
 • postat de Catavencu Miercuri, 21 Noiembrie 2018 05:18 5.13.213.*** Link la comentariu
  0
  11

  Fabrica de ,, Dorel..,, la Galati , linga astia mai trebuia sa fie si un sef pe linga ei cel cu hartiile in mana ca sa fie tacamul complet, Auzi tu la ei ,, Vitanja pentr o groapa de 20 cm dar o galeata un cancioc si un singur on putea face treba lejer si nu trei si al patrulea coordoneaza lucrarea cu privitul , Asa papati bani de la primarie .

  Raportează
 • postat de ADERIN Marți, 20 Noiembrie 2018 16:20 79.116.100.*** Link la comentariu
  5
  13

  Chiar nu vede nimeni ce fac oamenii acestia??
  Nu se autosesizeaza nimeni?
  Domnule Primar, vedeti pe ce aruncati banii !!

  Raportează
 • postat de Se mărește diaspora Marți, 20 Noiembrie 2018 16:12 109.166.133.*** Link la comentariu
  2
  21

  Este imaginea perfecta a ceea ce se întâmpla in acest oraș de câțiva ani... atât timp cât ecosalul se ocupa De toate in acest oraș ne meritam soarta... iar din ceea ce observ și mai marii orașului accepta aceasta situație, asta e, uneori trebuie sa luam și măsuri din astea mai simple.. atât timp cât persoanele aflate la putere au un mentalitate nespecifica acestui secol ce putem sa ii reproșam lui Dorel, un Dorel care executa. Orașul e șantier, spre exemplu, cartierul Micro 21, marea peticeală pusă pe fb de către primar și de către persoanele care ii fac publicitate pe Facebook s-a sfârșit prin acțiunea celor de la rds care au reușit sa spargă și sa transforme străzile si aleile proaspăt peticite dintre blocuri in “Tranșee”...
  Așadar, un oraș vechi, din ce in ce mai îmbătrânit, fără prosperitate, plin de vehicule cu tracțiune animală și conducători fără logica.

  Raportează
 • postat de Remus Marți, 20 Noiembrie 2018 16:09 82.137.14.*** Link la comentariu
  1
  13

  Romănull este inventiv De frică să nu fie dați insomaj puteau să și bea apa din Baltă De ce. ? Pentru că să schimbat LEGEA Dacă ești dat afară din vina ta nu mai primești Ajutorul de Șomaj Acum nu mai ai voie să comentezi , execuți ordinul că în Armată

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.