Petreceri tematice de Revelion la Galați

Petreceri tematice de Revelion la Galați
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Petrecerile tematice de Revelion au devenit foarte populare în ultimul timp. Acestea au marele avantaj de a-i scoate din dificultate pe cei pentru care alegerea ţinutei este o problemă, fiindcă nu se pricep sau nu se pot hotărî. 

Când vorbim despre un dress code tematic, avem voie să exagerăm, folosind piese vestimentare care să atragă prin ingeniozitate şi fantezie, pe care le avem deja în garderobă sau pe care le putem împrumuta, jonglând cu accesorii, alcătuind un spectacol de culoare, linii şi forme, care să garanteze reuşita nopţii dintre ani.

Am întocmit pentru cei care-şi doresc să petreacă celebra noapte într-un mod inedit, o listă cu localurile care găzduiesc petreceri tematice, organizate temeinic, la care să aduceţi voia bună şi, bineînţeles, cel mai interesant personaj. 

Nebunia erei disco

Iubitorii anilor '80 pot simţi toate nebunia erei disco la Daily Pub. Anii '80 s-au remarcat prin nonconformism, garderoba devenind foarte variată, evidenţiindu-se prin culoare şi combinaţii de nuanţe neobişnuite. Nimic nu este prea mult, fiind singura zonă în care kitsch-ul devine vedetă. Paiete, umeri bufanţi, fuste mini, topuri de lurex, colanţi în culori neon, trening de fâş, totul este permis! Accesoriul cerut de organizatori este peruca, dar, până la urmă, orice se încadrează în atmosfera anilor '80 este binevenit.

Cât de sexy înseamnă prea sexy?

Aveţi voie să fiţi prea sexy, în noaptea dintre ani, la Divino Ballroom. Tematica petrecerii propusă de echipa Divino este provocatoare: Fifty Shades of New Year! Eu aş pleda pentru o nonculoare, negru, cu texturi din dantelă, transparenţe din tul, şi, evident, piele. Pantofii stiletto ar trebui să fie nelipsiţi. Există o linie fină între sexy şi vulgaritate, pe care v-aş recomanda să nu o depăşiţi. Bărbaţii pot fi sexy într-o cămaşă slim şi blugi normali, fără ţinte sau tăieturi, la care să adauge accesoriile potrivite, un ceas elegant şi o curea neagră.

Poţi fi sexy mai ales prin atitudine, ceea ce este valabil pentru ambele sexe.

Voievozi pentru o noapte la Havana

Formaţia Rustic îi va încânta live pe cei care vor alege să petreacă noaptea dintre ani la Restaurant Havana. Organizatorii petrecerii, a cărei tematică este „Revelion Voievodal", vă promit că vă veţi simţi voievozi şi prinţese pentru o noapte. Cum un cod vestimentar impus era dificil de realizat, iar costumele medievale mai puţin comode la purtat, atmosfera va fi întreţinută prin meniu caracteristic: proţap voievodal, frigărui de pui la jar, plăcintă coaptă la vatră şi muzică de petrecere, care sfidează timpul.

Citit 5071 ori Ultima modificare Luni, 31 Decembrie 2018 12:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.