Spectacol caritabil: Nu abandonului!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Nu mai puţin de 42 de copii cu nevoi speciale aflaţi în grija Fundaţiilor „Inimă de Copil”, „Împreună” şi „Familia” au avut şansa de a simţi adevărate vedete pe scena Teatrului de Păpuşi „Gulliver”.

Vineri după-amiază, copiii au susţinut un spectacol caritabil de teatru, muzică şi dans pentru părinţii, colegii şi prietenii lor, care au umplut sala. Acţiunea intitulată „Nu abandonului”, sub sloganul „Dăruieşte Iubire”, a fost iniţiată şi organizată de un grup liber constituit format din Geanina Grădinaru, Andreea Ionaşcu şi Florina Radu, cu ocazia lui Moş Nicolae.

Timp de o lună au repetat cei mici pentru a-şi însuşi coregrafia. Au avut şi costume speciale pentru spectacol. Cele trei organizatoare şi-au dorit, pe lângă integrarea socială a copiilor şi recompensarea lor cu daruri pe măsură, să le ofere, în primul rând, un zâmbet.

Artiştii au primit punguţe cu dulciuri: bomboane, ciocolată, biscuiţi. Ar fi trebuit să primească şi câte un cadou. Cei mici au fost întrebaţi cei cadou îşi doresc, s-a făcut chiar o listă centralizată cu ce a fi urmat să primească fiecare copil. Numai că, doar cu o zi înainte de eveniment, sponsorul care ar fi trebuit să le ofere s-a retras şi copiii au fost privaţi de daruri.

Dar dulciurile şi aplauzele  generoase ale  publicului entuziasmat de prestaţia lor artistică au fost de ajuns pentru a le oferi copiilor o seară deosebită în ajun de Moş Nicolae.

Citit 678 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.