Spectacol caritabil: Nu abandonului!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mai puţin de 42 de copii cu nevoi speciale aflaţi în grija Fundaţiilor „Inimă de Copil”, „Împreună” şi „Familia” au avut şansa de a simţi adevărate vedete pe scena Teatrului de Păpuşi „Gulliver”.

Vineri după-amiază, copiii au susţinut un spectacol caritabil de teatru, muzică şi dans pentru părinţii, colegii şi prietenii lor, care au umplut sala. Acţiunea intitulată „Nu abandonului”, sub sloganul „Dăruieşte Iubire”, a fost iniţiată şi organizată de un grup liber constituit format din Geanina Grădinaru, Andreea Ionaşcu şi Florina Radu, cu ocazia lui Moş Nicolae.

Timp de o lună au repetat cei mici pentru a-şi însuşi coregrafia. Au avut şi costume speciale pentru spectacol. Cele trei organizatoare şi-au dorit, pe lângă integrarea socială a copiilor şi recompensarea lor cu daruri pe măsură, să le ofere, în primul rând, un zâmbet.

Artiştii au primit punguţe cu dulciuri: bomboane, ciocolată, biscuiţi. Ar fi trebuit să primească şi câte un cadou. Cei mici au fost întrebaţi cei cadou îşi doresc, s-a făcut chiar o listă centralizată cu ce a fi urmat să primească fiecare copil. Numai că, doar cu o zi înainte de eveniment, sponsorul care ar fi trebuit să le ofere s-a retras şi copiii au fost privaţi de daruri.

Dar dulciurile şi aplauzele  generoase ale  publicului entuziasmat de prestaţia lor artistică au fost de ajuns pentru a le oferi copiilor o seară deosebită în ajun de Moş Nicolae.

Citit 818 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.