Caravana „Inimă de Copil” porneşte la drum

Caravana „Inimă de Copil” porneşte la drum
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La ora la care citiţi acest articol, spiriduşii lui Moş Crăciun nu-şi văd capul de treabă pregătind darurile pentru copiii cuminţi. “Spiriduşii” atelierului de art-terapie al Fundaţiei Inimă de Copil sunt şi ei pe ultima sută de metri pregătind Caravana “Inimă de Copil”.

Superbe felicitări de iarnă lucrate manual, obiecte decorative pentru cele mai exigente pretenţii, vaze şi suporturi pentru lumânări pictate manual de veritabili specialişti ai bunului gust şi designului interior abia aşteaptă să ajungă în casele gălăţenilor, să le bucure sărbătorile.

Bijuterii, cercei, pandantive, brăţări şi tot felul de accesorii din mărgele vor da stil şi eleganţă oricărei ţinute clasice sau moderne. Toate sunt creaţia tinerilor cu nevoi speciale, seropozitivi, cu dizabilităţi uşoare sau medii, proveniţi din familii naturale, centre de plasament, casele de tip familial ori plasament şi a voluntarilor „Inimii de Copil”.

Fiecare dintre toate acestea poate fi un cadou minunat pentru cei dragi. În acelaşi timp, preţul acestor obiecte de nepreţuit, modic financiar, va aduce bucuria şi speranţa în casele copiilor săraci.

Ajută-l pe Moşul!

Din 14 şi până pe 20 decembrie poţi fi şi tu un Moş Crăciun pentru cei mai săraci şi mai necăjiţi ca tine. Nu trebuie decât să-ţi deschizi inima şi să ajuţi Fundaţia “Inimă de Copil” din Galaţi să umple sacul lui Moş Crăciun.

Pentru a şasea oară consecutiv, Fundaţia organizează Caravana „Inimă de Copil”, unul dintre principalele evenimente anuale de strângere de fonduri ale organizaţiei, de rezultatele căruia depinde continuitatea unora dintre activităţile destinate copiilor şi tinerilor în situaţie de risc.

„Cea mai mare parte a fondurilor este destinată continuării serviciilor pentru copiii din familii în dificultate. O altă parte este destinată Cadourilor de Crăciun (în decembrie 2008 am putut oferi cadouri pentru 350 de copii din Galaţi şi din judeţ)”.

„Avem convingerea că, deşi condiţiile social-economice actuale sunt dificile, împreună cu companiile locale şi cu gălăţenii, vom putea găsi resursele necesare pentru a susţine proiectele noastre sociale”, ne-a declarat, în numele echipei “Inimă de Copil”, Anca-Aurora Chiosea, asistent social.

Aici îi găsiţi!

Anul acesta, Caravana se va desfăşura în săptămâna 14-20 decembrie. Unde o găsiţi?

·    Galeria Real: între orele 15,00 - 20,00;

·    Winmarkt: luni - vineri între orele 15,00 - 20,00, iar sâmbătă şi duminică între 10,30 - 15,00;

·    Ţiglina I (pe trotuarul din zona Agress şi Arcada): luni - miercuri între orele 16,00 - 19,00.

Un dar mic pentru o speranţă.

Citit 1417 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.