Pensia vine mai devreme!

Pensia vine mai devreme!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ieri, Direcţia Regională de Poştă Galaţi a organizat o conferinţă de presă în care ne-a pus în temă cu preocupările lui... Moş Crăciun *

„Până la Sărbătoarea Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos vom distribui, în avans, pensiile tuturor pensionarilor, ne-a spus domnul Ion Ştefan, director coordonator al DRP Galaţi. Chiar dacă vremea ne creează greutăţi, noi suntem obişnuiţi să lucrăm în toate condiţiile”.

DRP Galaţi are în jurisdicţie trei judeţe - Brăila, Galaţi şi Tulcea - şi dispune de 2.000 de angajaţi. Şi chiar dacă în celelalte sfere de activitate  criza economică s-a făcut simţită, „…la Poşta Română realizările sunt peste cele de anul trecut”, a adăugat interlocutorul.

„Eurogiro” via Italia - România

De asemenea, Compania Naţională „Poşta Română” a anunţat lansarea unui nou serviciu pentru transfer de bani. „Eurogiro Cash International” (E.C.I.), pe relaţia Italia-România şi invers.

Este un serviciu financiar specializat ce permite clienţilor să trimită până la 2.300 de euro cash. Data sosirii banilor este stabilită de expeditor şi poate fi de minimum două zile (de la depunerea banilor) şi maxim 30 de zile.

Depunerea sumei se face în euro, iar plata unui mandat este de 2,50 lei taxă fixă, plus 3,70 la sută din valoarea mandatului prezentat,  la cursul BNR al zilei respective. 

În prezent, CNPR mai poate oferi serviciul „E.C.I.”,  în baza acordului încheiat cu administraţia poştală din Germania, dar şi cu majoritatea ţărilor vecine sau din Europa.

„Invitaţie în lumea magică a lui Moş Crăciun!”

În premieră, CNPR şi Raiffeisen Bank au lansat campania „Intră în lumea magică a lui Moş Crăciun”, care se adresează copiilor între 3 şi 14 ani. 

Declanşată pe 7 decembrie, campania va dura până pe 31 decembrie 2009, iar participanţii nu au altceva de făcut decât să-i trimită lui Moş Crăciun - tocmai în Laponia - măcar o scrisoare. Nu orice scrisoare, ci una tip care poate fi achiziţionată de la oficile poştale.

„Există dorinţa companiei noastre ca prin acest concurs să intrăm în Cartea Recordurilor, a spus directorul Ion Ştefan. Adresa este pretipărită pe plic, iar cei mici trebuie să respecte condiţiile cerute pentru a putea participa la tragerea la sorţi din 15 ianuarie 2010”.

La nivel naţional se vor acorda cinci premii constând într-un voucher turistic în valoare de 2.000 de euro pentru fiecare câştigător, ce va putea fi consumat pe parcursul anului 2010.

Cum organizatorii au lansat această provocare, nu ne rămâne decât să vă invităm să-i scrieţi lui Moş Crăciun cele mai frumoase gânduri! Ce mai aşteptaţi?! Scrieţi! Mai multe detalii puteţi afla la adresa www.posta-romana.ro şi www.raiffeisen.ro.

Citit 789 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.