Sărbătoare la „Buna Vestire”

Sărbătoare la „Buna Vestire”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bebeluşii de odinioară s-au făcut copii mari şi au adus darul colindului la „Fabrica de Copii” de pe strada Chicoş *

La Maternitatea „Buna Vestire” a fost ieri sărbătoare. Copiii care, cu ani în urmă, s-au născut chiar aici, au venit să le colinde pe inimoasele cadre medicale care au avut grijă de ei pe când erau doar nişte bebeluşi.

Mai multe amănunte despre emoţionanta întâlnire de la Maternitate am afla de la dna dr. Liliana Docan, directorul medical:

„De Sfintele Sărbători ale Crăciunului, Şcoala Populară de Artă Galaţi ne-a dăruit plăcuta surpriză a unui concert de pian, a unui vernisaj de pictură - icoane pe sticlă, precum şi bucuria poeziei alături de elevii clasei de actorie”.

„Autorii sunt copiii, care mare parte dintre ei au văzut lumina zilei şi a talentului în Maternitatea ˝Buna Vestire˝. Ca semn de apreciere, acum când sunt ceva mai mari, au revenit cu dragoste şi recunoştinţa pentru cei care i-au vegheat”, ne-a declarat dr. Liliana Docan.

De fapt, pentru halatele albe ale spitalului a fost o dublă sărbătoare:

„Colectivul spitalului şi-a invitat foştii colegi, acum la pensie, pentru a se bucura de ˝Darurile de Crăciun˝ pe care ni le-au făcut tinerii”.

„Căldura din sufletele celor mici şi dragostea din sufletele personalului din aceasta ˝fabrică de copii˝ a Galaţiului, au încălzit ziua, învingând viscolul si nămeţii iernii”, ne-a mărturisit emoţionată dr. Docan.

Citit 2081 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.