Patronii de cluburi de la mare, instruiți de Agenția Antidrog

Patronii de cluburi de la mare, instruiți de Agenția Antidrog

evz.ro
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Agenţia Antidrog Constanţa desfăşoară, potrivit Mediafax, o acţiune de informare despre riscurile consumului de droguri, fiind instruiţi şi patronii de cluburi din Mamaia şi Vama Veche în privinţa acordării primului ajutor consumatorilor.

Timp de două zile, poliţiştii locali au fost instruiţi privind problematica drogurilor, li s-au prezentat efectele consumului de droguri pentru a putea identifica un posibil consumator, dar şi modul în care pot acorda primul ajutor. Astfel de sesiuni de instruire au fost organizate şi pentru patronii de cluburi din Mamaia şi Vama Veche.

„Am luat legătura cu administratorii de mari cluburi din Mamaia, cu cei ai evenimentelor muzical-artistice şi cu cei din Vama Veche. În Constanţa am derulat activităţi cu sprijinul Prefecturii Constanţa, toţi administratorii au fost invitaţi la prefectură, au participat inclusiv reprezentanţi ai Poliţiei, Jandarmeriei, ISU şi am discutat cu ei aceleaşi probleme. Mulţi dintre ei au spus că angajaţii în proporţie de 90 la sută au făcut cursuri de prim ajutor, având în vedere că angajaţii sunt fidelizaţi", a declarat Cristian Oprişan, şeful Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa.

Citit 695 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Mai 2019 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.