Tânărul Gelu Lăpuşneanu are nevoie de ajutor

Tânărul Gelu Lăpuşneanu are nevoie de ajutor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu a fost depus niciun bănuţ în  contul deschis la BCR * Apelăm, îndeosebi,  la gălăţenii din Jorăşti *

Familia  Ştefan şi Tanţa Lăpuşneanu  dinJorăşti, judeţul Galaţi ne-a trimis un strigăt de ajutor pentru fiul lor - Gelu Lăpuşneanu. Are 27 de ani şi încă din primele luni de viaţă este diagnosticat cu encefalopatie infantilă, cu deficienţe de vorbire. În ciuda tratamentelor, „în ultimi ani au apărut mişcări involuntare ale membrelor.

Este imobilizat la pat şi nu se poate deplasa singur”, ne spune doamna Tanţa Lăpuşneanu.

Familia Lăspuşneanu s-a interesat la clinicile de specialitate şi ne-a spus că tânărul ar avea mai multe şanse dacă ar face un tratament de întreţinere şi recuperare cu celule stem, la o clinică de specialitate în China.

Ultimele investigaţii realizate la  Spitalul „Elias” din Bucureşti nu au dat veşti prea bune familiei Lăpuşneanu, confimând agravarea bolii: „paralizie cerebrală infantilă cu tetrapareză spastică şi sindrom distono-diskinetic generalizat de gradul IV”.

În ultima zi a anului trecut, am apelat la sprijinul gălăţenilor, dar preocupările din perioada de sărbători a făcut ca apelul nostru să treacă neobservat. Revenim cu rugămintea de a-i întinde o mână de ajutor tânărului Gelu Lăpuşneanu. Facem apel mai ales la consătenii care trăiesc în Jorăşti, dar şi la cei care sunt în Galaţi şi au şi posibilităţi financiare.

Gelu Lăpuşneanu are dreptul la o viaţă mai senină şi depinde de noi dacă va putea ajunge neîntârziat în China. Are nevoie de 25.000 de euro şi orice bănuţ este binevenit.

Familia Lăpuşneanu a deschis un cont la BCR, cu numărul RO26RNCB0143062787440001.

Haideţi să întindem o mână de ajutor şi acestui tânăr. Gelu Lăpuşneanu are dreptul la o viaţă mai bună. Doamne ajută!

Citit 804 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.