Autorizaţie de mediu şi tuse seacă

Autorizaţie de mediu şi tuse seacă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şefii spitalului de pneumoftiziologie din oraşul nostru (TBC) au cerut autorităţilor de mediu eliberarea unei autorizaţii de mediu în baza cărei unitatea spitalicească să poată funcţiona în continuare.

Pe lângă realizarea unor investiţii şi îndeplinirea altor obligaţii, mai-marii spitalului au organizat şi o dezbatere publică la care au invitat pe lângă reprezentanţi ai autorităţilor şi ONG-uri, aşa cum legea prevede, şi reprezentanţi ai „Vieţii libere”.

La această dezbatere, directorul care semnase invitaţia, dr. Monica Necula, a venit să spună doar că este în concediu medical şi că nu poate, prin urmare, să ia parte la discuţii.

N-am reuşit să aflăm ce căuta directoarea la serviciu, bolnavă fiind. Apoi este greu de înţeles  de ce nu a dorit să ia parte la discuţii, asta cu toate că se afla acolo.

De neînţeles a fost şi faptul că niciun alt director, care să preia responsabilităţile celui aflat în concediu medical, nu a catadicsit să vină la dezbatere.

În cele din urmă, un domn îmbrăcat în salopetă (e drept, una nouă) şi care a fost prezentat ca fiind şef-serviciu a explicat cum stau lucrurile şi de ce ar trebui spitalul să primească această autorizaţie.

Trebuie precizat însă că în timpul discuţiilor pe care le-am considerat departe de a fi unele care să aibă loc la o dezbatere pentru obţinerea autorizaţiei de mediu s-a amintit şi că în acest moment spitalul funcţionează fără a avea o autorizaţie de mediu, cea veche fiind expirată.

Citit 753 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.