Marşul broscuţelor ecologiste

Marşul broscuţelor ecologiste
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu tot gerul de ieri, zeci de „broscuţe” gureşe au împânzit strada Brăilei în Ţiglina, pledând sus şi tare pentru protejarea planetei şi pentru o viaţă trăită după principii ecologice.

Înarmaţi cu baloane verzi, postere, pancarte, şepcuţe verzi, fluturaşi, răbdare şi drag de natură „broscuţele” de la Şcoala Nr. 2 au oprit trecătorii pe stradă, le-au explicat cât de important este să protejezi natura, le-au vorbit despre economia resurselor naturale şi despre reciclare.

Au împărţit sute de fluturaşi cu mesaje ecologice: „Vă rugăm nu poluaţi/ Pe jos mergeţi! Reciclaţi!/ Păstraţi viaţa pe pământ/ Toate cum au fost şi sunt/” sau „La toate redu consumul /El, Pământu-i numai unul!”.

„Şcoala noastră derulează mai multe proiecte axate pe ecologie. Unul dintre acestea este Enviroment Online (ENO), care are ca mascotă pe Broscuţa Frank”, ne-a explicat învăţătoarea  Luminiţa Lazăr motivul pentru care „broscuţele” au invadat strada Brăilei.

Nu ştim cât de mult şi-au însuşit trecătorii principiile expuse cu atâta ardoare de elevii de la Şcoala Nr. 2, dar de undeva trebuie pornit. Cu paşi mici, poate vom învăţa să luăm măsuri pentru protecţia planetei.

Citit 672 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.