Sesiune specială de înscrieri la Bacalaureatul restanţierilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Absolvenţii din seriile anterioare care nu au reuşit să se înscrie în decembrie la bacalaureat vor beneficia de o nouă sesiune de înscrieri (în luna mai) şi de posibilitatea să susţină în iunie probele de competenţe digitale şi de competenţe de comunicare la limba şi literatura română.

„S-a dat această dispoziţie pentru că s-a schimbat metodologia de examen şi mulţi restanţieri din seriile anterioare nu au aflat de perioada de înscriere din decembrie şi vor veni să se înscrie în mai, aşa cum erau obişnuiţi”.

„Absolvenţii din anii anteriori care s-au înscris deja vor susţine probele de competenţe de comunicare într-o limbă străină şi de competenţe digitale în acelaşi timp cu elevii din seria curentă”.

„Cei care se vor înscrie în mai vor apuca să dea proba orală la limba modernă odată cu toată lumea şi vor beneficia de sesiune specială pentru competenţele de comunicare în limba română şi competenţele digitale, înainte de începerea probelor scrise”, a spus inspectoarea general-adjunctă care se ocupă de organizarea examenului, Laura Marin.

Citit 722 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.