UPDATE Grav accident rutier între un autobuz plin cu muncitori și un camion (VIDEO)

UPDATE Grav accident rutier între un autobuz plin cu muncitori și un camion (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

UPDATE. Cauza preliminară a accidentului, stabilită de polițiști, este pătrunderea pe conteasens a camionului care circula dinspre Tecuci spre Galați și la volanul căruia se afla un șofer din Satu Mare.

În urma impactului cu autobuzul, acesta a rămas încarcerat, rănită fiind și o femeie, pasageră în autobuz.

Polițiștii încearcă să afle motivul pentru care satmareanul a intrat pe contrasens. Cercetările se fac într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


În această dimineață, la ora 6,15 a avut loc un accident rutier pe DN25, la intrare în localitarea Tudor Vladimirescu, dinspre Galați. Accidentul s-a produs între o autoutilitară și un autobuz care avea 34 de persoane la bord și șoferul. Persoanele din autobuz erau salariați ai unei fabrici de confecții din Focșani.

La locul accidentului, s-au deplasat o autospecială de la Secția de Pompieri Tecuci și un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Galați, împreună cu un echipaj SAJ.

Din incident, au rezultat două victime, ambele conștiente, cu politraumatisme, preluate de cele două ambulanțe și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Urgențe Galați.

Poliția rutieră a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

Vom reveni cu amănunte.

 

Citit 12095 ori Ultima modificare Joi, 16 Ianuarie 2020 12:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.