Bărbat DISPĂRUT fără urmă de două luni

Bărbat DISPĂRUT fără urmă de două luni
Disperare într-o familie din judeţul Galaţi. Parinţii lui Tudorel îl aşteaptă, zi de zi, în faţa porţii
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Tudorel Munteanu, în vârstă de 45 de ani, din satul Negrea, comuna Schela, a dispărut fără urmă, de mai bine de două luni. Bărbatul a plecat, în noiembrie anul trecut, de la stâna la care lucra şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic despre el. Rudele se gândesc la ceea ce este mai rău, mai ales că Tudorel  a plecat fără haine şi fără telefonul mobil. Poliţia a fost sesizată cu privire la dispariţie, dar până acum nu a găsit niciun indiciu despre ceea ce s-a întâmplat cu bărbatul.

Cei care au sesizat poliţia au fost părinţii şi sora lui Tudorel, care au intrat în panică după ce bărbatul nu le-a mai răspuns la telefon. "El a lucrat la o stână şi în octombrie a venit acasă. Proprietarul a sunt şi l-a rugat să se întoarcă, aşa că la începutul lunii noiembrie s-a dus la stână. După vreo două săptămâni, ne-a sunat şi a zis să mergem să îi ducem nişte haine. Noi am aşteptat telefon de la el a doua zi, ca să mergem să îi ducem hainele. Nu ne-a mai sunat, nu a mai răspuns la telefon. Atunci mama l-a sunat pe patron şi el i-a zis că fratele meu a plecat de vreo două zile, fără să spună unde anume", ne-a povestit Sorina Trandafir, sora lui Tudorel Munteanu.

În imagine, Tudorel Munteanu

Cum lucrurile nu se legau, bărbatul abandonându-şi hainele şi telefonul mobil la stână, familia a mers la poliţie pentru a depune plângere. Totodată, oameni au început să pună întrebări şi să facă propriile cercetări. "L-am visat şi mi-a spus că îi este tare rău şi o să moară. Nu ştiu ce s-a putut întâmpla cu el, dar sigur nu a plecat de bunăvoie. El mă suna şi de trei ori pe zi, iar acum să nu dea nici un semn de viaţă? Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar vreau măcar să îl pot înmormânta creştineşte", ne-a spus, îndurerată, Nicuţa Munteanu, mama lui Tudorel.

Aceeaşi dorinţă o are şi tatăl bărbatului, care nu crede că fiul său mai este în viaţă. "I-or fi dat una în cap şi l-au aruncat prin râpele ale de la sonde", spus tatăl bărbatului dispărut.

Familia lui Tudorel bănuieşte că proprietarul stânei ştie mai multe despre dispariţie. "A plecat de aici şi apoi a mers la magazinul din sat. Acolo s-a interesat de microbuzul care pleacă de la noi din comună. De atunci nu mai ştie nimeni nimic despre el", ne-a declarat Costel Ifrim, proprietarul stânei.

În urma plângerii făcute de familie, poliţiştii au demarat o anchetă. "Poliţiştii au efectuat verificările impuse în astfel de cazuri. De asemenea, datele de identificare ale bărbatului au fost postate pe site-ul Poliţiei române. Până în prezent, bărbatul nu a fost găsit", ne-a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Toţi cei care pot da relaţii despre Tudorel Munteanu sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Citit 11418 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020 00:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.