Cărţi de identitate pentru persoanele netransportabile

Cărţi de identitate pentru persoanele netransportabile
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Persoanele netransportabile au posibilitatea de a apela la camera mobilă pentru întocmirea cărţilor de identitate, informează Primăria municipiului Galaţi.

Serviciul de Evidenţa Persoanei Galaţi efectuează deplasări cu camera mobilă la domiciliul persoanelor netransportabile în vederea preluării imaginilor necesare întocmirii cărţilor de identitate, folosind echipamentele foto digitale din dotare, potrivit normelor legale.

Solicitările pentru camera mobilă pot fi făcute de către aparţinătorii persoanelor netransportabile, în scris, la sediul Serviciului, din strada Domnească nr. 102, la ghişeele pentru depunerea documentelor. Aici se vor prezenta: dovada stării de sănătate a persoanelor care se află în imposibilitate de a se deplasa, respectiv o adeverinţă (de dată recentă) eliberată de către medicul de familie, în care să fie precizat faptul că solicitantul este netransportabil/ nedeplasabil şi actele necesare prevăzute de legislaţia în vigoare pentru eliberarea cărţilor de identitate.

Programul Serviciului este în zilele de luni, marţi şi joi, între orele 8,30 şi 16,30, pentru primiri/eliberări documente; miercuri, între orele 8,30 şi 18.30, pentru primiri/eliberări documente; vineri, între orele 8,30 şi 12,30, pentru primiri documente, iar între orele 8,30 şi 16,30, pentru eliberări documente. Deplasarea camerei mobile pentru persoanele netransportabile se poate face de luni până vineri, între orele 8,30 şi 16,00.

Citit 1353 ori Ultima modificare Marți, 03 Martie 2020 19:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.