Internet, computer şi smartphone, pentru vârsta a treia

Internet, computer şi smartphone, pentru vârsta a treia
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

"Senior Computer" este un program de iniţiere a persoanelor de vârsta a treia în utilizarea computerului, smartmobilului şi internetului, ce se va desfăşura în anul 2020, începând din 16 martie, la Filiala nr. 2 "Paul Păltănea" a Bibliotecii Judeţene "V. A Urechia", din Micro 40, în colaborare cu Fundaţia "Andreiana Juventus", aflăm de la managerul bibliotecii, Corina Dobre.

"Programul se adresează seniorilor dornici să descopere şi să-şi dezvolte aptitudinile de tehnoredactare şi comunicare virtuală, deschişi la experienţe noi şi cu dorinţa de a petrece timp de calitate la bibliotecă", aflăm din aceeaşi sursă. "Suntem conştienţi că mulţi vârstnici au rude plecate în alte oraşe din România sau în afara ţării şi ne dorim astfel să îi ajutăm să înveţe să utilizeze noua tehnologie pentru a fi permanent în contact cu cei dragi", mai precizează biblioteca.

O primă etapă, de însuşire a cunoştinţelor, va dura două săptămâni, două ore zilnic, în cinci zile. Etapa de fixare, aprofundare şi dezvoltare a cunoştinţelor va fi de două ore. Pentru mai multe detalii, puteţi suna la 0737.042.202 sau 0771.603.819.

Citit 1840 ori Ultima modificare Marți, 03 Martie 2020 18:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.