„Mărţişor Inimă de Copil”

„Mărţişor Inimă de Copil”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dacă vă doriţi un mărţişor unic, făurit manual cu mult talent de către tineri speciali, atunci vizitaţi, începând de joi, standurile fundaţiei „Inimă de Copil” * Un mărţişor sau o felicitare cumpărate pentru persoana dragă înseamnă nu doar un gest frumos, ci şi o mână întinsă copiilor şi tinerilor în nevoie *

În scrută vreme va începe marea vânătoare de mărţişoare. Mai ieftine, mai scumpe, bijuterii, pietre semipreţioase, mărţişoare tradiţionale sau nonconformiste, sunt doar câteva din opţiunile de pe piaţă.

Dar cum ar fi dacă mărţişorul pe care îl oferiţi persoanei dragi ar fi ceva mai mult decât o atenţie de primăvară, un simbol sau o… obligaţie asumată. Dacă achiziţionarea unui mărţişor ar fi, în egală măsură, şi un gest de implicare şi de ajutorare a copiilor şi tinerilor în nevoie?

Ei bine, atunci profitaţi de oferta Fundaţiei “Inimă de Copil”. Prin Campania „Mărţişor Inimă de Copil”, în perioada 25 februarie - 1 martie, fundaţia va organiza expoziţii şi standuri cu vânzare de mărţişoare, pandantive şi felicitări în incinta Băncii Comerciale Române, în Galeria REAL, în Ţiglina I, în licee şi companii.

Produsele sunt lucrate manual în atelierul de art-terapie al fundaţiei, de către tineri cu nevoi speciale, ajutaţi de voluntari şi personalul fundaţiei.  Fiţi siguri că aveţi de unde alege!

„Fondurile vor asigura continuarea activităţii atelierului şi a serviciului de integrare socio-profesională din care acesta face parte, ce le oferă sprijin tinerilor cu nevoi speciale”.

„De asemenea, prin intermediul campaniei ne dorim să oferim companiilor locale şi fiecărei persoane în parte o modalitate concretă şi accesibilă de a putea să se implice şi să-i ajute pe unii dintre cei mai vulnerabili membri ai comunităţii noastre, şi anume tinerii cu nevoi speciale”.

„Vă aşteptăm să vă alegeţi mărţişoarele şi să ne cunoaştem! O primăvară cu senin în suflet!”, ne transmite, Anca-Aurora Chiosea, responsabil comunicare - Fundaţia “Inimă de Copil”.

Citit 1976 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.