UPDATE. Avarie la reţeaua de gaze în Micro 17

UPDATE. Avarie la reţeaua de gaze în Micro 17
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

UPDATE: Potrivit unei informări oficiale din partea Distrigaz, pe Strada Oltului, cartier Micro17, se execută o lucrare de modernizare a rețelei de distribuție a gazelor naturale, lucrare cuprinsă în programul de investiții și modernizare al Distrigaz Sud Rețele. Lucrarea este în curs de finalizare. Alimentarea cu gaze naturale a clienţilor afectaţi a fost reluată.


În Micro 17, pe strada Oltului, în apropierea pizzeriei BonaPizza, chiar vizavi de blocul I2B, o avarie la reţeaua de alimentare cu gaze naturale a îngreunat circulaţia şi a lăsat consumatorii din zonă fără gaze.

Luni, 4 mai, pe la 10,00 dimineaţa, se intervenea deja, prin spargerea carosabilului, dar lucrarea nu era semnalizată ca aparţinând Distrigaz Sud Reţele, aşa că locuitorii au crezut că este o lucrare programată, de racordare ori la apă, ori la gaze, a vreunei locuinţe individuale din zonă. Spre după-amiază, însă, o bandă cu inscripţia Distrigaz a fost instalată la locul intervenţiei. La blocurile din jur, un afiş anunţa întreruperea furnizării de gaze naturale astăzi, 5 mai, între orele 08,30 şi 18,00.

Cu toate acestea, pe site-ul companiei, unde apar de regulă anunţurile privind intervenţiile de urgenţă, nici vorbă de o asemenea lucrare, nici măcar a doua zi. A fost nevoie de multiple telefoane şi insistenţe pentru a ni se confirma că este, într-adevăr, vorba despre o avarie. Nu ni s-au oferit explicaţii referitoare la natura avariei, dar ni s-au dat asigurări că intervenţia va fi finalizată cu succes până la ora 18,00. Spre binele locatarilor din zonă, sperăm ca promisiunea să se adeverească.

Între timp, la locul respectiv se lucrează, circulaţia pe strada Oltului, şi aşa îngustă şi aglomerată, fiind îngreunată. Rămâne de văzut cât de repede se va aduce şi şoseaua, care arăta destul de bine înainte de intervenţie, la starea iniţială.

 

Citit 3219 ori Ultima modificare Vineri, 08 Mai 2020 16:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.