Viteza ucide! Un şofer gălăţean a fost găsit mort pe marginea drumului

Viteza ucide! Un şofer gălăţean a fost găsit mort pe marginea drumului
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un tânăr din Galaţi a avut parte de un sfârşit cumplit, marţi dimineaţă, pe marginea unui drum judeţean. În vârstă de numai 21 de ani, acesta a fost găsit mort într-un şanţ de lângă DJ 204E, care leagă localitatea vrânceană Haret de comuna Cosmeşti.

Cea care l-ar fi descoperit ar fi fost o şoferiţă din Haret, care trecea prin zonă şi care ar fi văzut, iniţial, o maşină avariată în afara părţii carosabile. Femeia a sunat la poliţie, agenţii de la Circulaţie având să constate că autoturismul avariat fusese implicat într-un accident de circulaţie produs, probabil, de imprudenţa conducătorului auto care ar fi pierdut controlul volanului şi care, după impact, ar fi încercat, cu ultimele puteri, să se salveze. 

"S-a stabilit faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 204 E, dinspre Haret către Cosmeşti, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin stânga, după care a intrat în coliziune cu şanţ betonat. În urma impactului, conducătorul auto a coborât de la volan prin partea stângă, fiind găsit decedat în şanţul betonat, la o diferenţă de nivel de patru metri", se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate circumstanţele în care s-a produs evenimentul. 

 

Citit 6689 ori Ultima modificare Vineri, 08 Mai 2020 16:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.