Colaj de curcubeie, în autobuzele Transurb (FOTO)

Colaj de curcubeie, în autobuzele Transurb (FOTO)

Anca Melinte
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

De 20 de ori "Totul va fi bine!" şi tot atâtea curcubeie pline de speranţă. Este afişul pe care l-au putut privi gălăţenii care au călătorit, în ultimele zile, cu autobuzele Transurb. Desenele, unele surprinzător de inspirate şi îndrăzneţe, altele fermecătoare prin inocenţa şi naivitatea mânuţei care le-a realizat, alcătuiesc un colaj numai bun de admirat şi înţeles pentru această perioadă plină de incertitudini şi temeri.

După cum am aflat de la directorul general al companiei publice de trasport local, Mihai Cadinoiu, micii artişti care au decorat toată flota de autobuze sunt chiar copiii salariaţilor Transurb.

"Încă de la începutul pandemiei, şi-au încurajat părinţii pentru a munci, pentru a le asigura viitorul. De asemenea, i-au încurajat şi pe cei apropiaţi, şi pe călători, pentru că îşi doresc cu ardoare revenirea la normalitate. Recunosc, şi eu am fost impresionat la acel moment de mesajele şi desenele lor, şi am fost de acord să expunem în autobuze toate lucrările strânse", ne-a declarat Mihai Cadinoiu.

 
Citit 1359 ori Ultima modificare Luni, 11 Mai 2020 10:37

1 comentariu

  • postat de Aderin Luni, 11 Mai 2020 00:12 82.78.124.*** Link la comentariu
    1
    3

    Doar desenele ne mai aud un zambet, dar domnul Mihai Cadinoiu nu a fost impresionat de mușchiul de jeg ce se afla pe scaunele unor autobuze ?

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro