„Alternativă” pentru 40 de pensionare singure

„Alternativă” pentru 40 de pensionare singure
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La vremuri de criză, serviciile oferite de Agenţia „Alternativa” din cadrul Primăriei Galaţi şi partenerii sociali din comunitatea gălăţeană alungă sărăcia, dar mai ales singurătatea unor semeni necăjiţi din urbea noastră.

Pe 8 martie, de Ziua Femeii, 40 de doamne asistate din Galaţi - în special pensionare - au simţit mărinimia, generozitatea şi profesionalismul voluntarilor Agenţiei „Alternativa”, dar şi dragostea de aproapele a doctorilor de la Asociaţia Medicilor Creştini Ortodocşi din Galaţi.

Astfel, 20 de asistate din cadrul Centrului de zi al amintitei agenţii şi alte 20 de asistate la domiciliu au fost, întâi, beneficiarele rugăciunii părintelui Cristian Podaşcă, de la Aşezământul Social Filantropic „Sfântul Vasile cel Mare” din Galaţi.

Întâlnirea cu medicii s-a concretizat şi cu un consult, asistatele primind şi unele recomandări medicale.

Lângă aceste daruri de suflet, lângă buchetul de flori, a fost adăugat şi darul Agenţiei „Alternativa” din cadrul Primăriei Galaţi şi al societăţii comerciale „Cozamin”, care au oferit obiecte de îmbrăcăminte pentru bunicile singure.

„De mare sprijin a fost gestul firmei Cozamin care a oferit îmbrăcăminte pentru toate asistatele din acest proiect. Bucuria a fost mare,  pe măsura singurătăţii acestor asistate la domiciliu, cărora doar  Agenţia „Alternativa” le mai aduce alinare, sprijin şi, iată, chiar vizita unor oaspeţi care să le înveselească măcar pentru câteva clipe”.

„Emoţionant a fost şi când asistatele au primit felicitări făcute de mâinile harnice ale fetelor de la Aşezământul Filantropic Sfântul Vasile cel Mare”, ne-a spus dr. Costinela Georgescu, preşedinta AMCO.

Beneficiarele acestui proiect au mulţumit pentru grija pe care reprezentanţii autorităţii locale, preoţii şi voluntarii societăţii civile o poartă celor necăjiţi pe parcursul anului, dar şi în momentele speciale din viaţa lor.

Citit 1640 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.