Semafor cu măşti de protecţie

Semafor cu măşti de protecţie

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
2 comentarii

Trei măşti de protecţie de unică folosinţă - utilizate deja - fluturau ieri, agăţate cu o sârmă de semafor, într-o intersecţie din Galaţi. Nu ştim dacă posesorii lor le-au lăsat acolo la „aerisit”, pentru a le recupera mai târziu, dar gestul nu este unul potrivit nici măcar ca glumă.

Măştile folosite trebuie aruncate la un coş de gunoi, preferabil cu capac, fără a atinge alte suprafeţe, pentru ca mai apoi mâinile să fie bine spălate sau dezinfectate.

Din păcate, prea puţini cetăţeni respectă aceste reguli şi descoperim adesea măşti folosite şi azvârlite la tot pasul!

Foto: Anca Melinte

Citit 1683 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Iulie 2020 03:49

2 comentarii

 • postat de comunismul Marți, 14 Iulie 2020 12:47 5.13.175.*** Link la comentariu
  0
  0

  virusul asta nu exista! asa zice spune lumea!

  Raportează
 • postat de Mirarea Vineri, 03 Iulie 2020 10:11 79.116.97.*** Link la comentariu
  1
  10

  Și ne mai mirăm de clasa politică ce o avem? Politicieni noi, politicieni cu vechime, putere sau opoziție, sau orice individ numit președinte, cocoțat în fruntea țării și spunând că o înjurătură e o opinie politică, care înjura niște oameni spunând "țigancă împuțită", politicieni buni sau răi cum îi hulim...toată clasa politică iată că este după chipul și asemănarea acestei societăți sinistre, hidoase a românului bezmetic născut și (ne)educat pe aceste coclauri.

  Ziceți bine mersi că sinistrul, siniștrii aceia (cine or fi ei) nu și-au agățat acolo chiloții mânjiți de maroniu.

  Asta-i nația. Nu vă mai mirați. Când susțineți și adulați golănia, păi ce altceva sperați să vedeți în societatea românească, decât golani care agață niște măști folosite pe unde apucă? Ăștia sunt aceia care-și șterg mucii de propriile haine. Ține de educația fiecăruia primită acasă.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.