Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Laura Saseţchi şi Nelu Ionescu locuiesc împreună într-o rulotă de la marginea Galaţiului. Laura are 42 de ani şi suferă de o boală cronică pentru care a primit grad permanent de handicap. Nici Nelu, în vârstă de 48 de ani, nu a fost un favorizat al sorţii. În copilărie, din cauza crizelor de epilepsie prin care a trecut, a rămas cu sechele pentru care primeşte o pensie de handicap. Cuplul este nevoit să-şi ducă traiul cu un venit de puţin peste 1.000 de lei pe lună. "Banii ne ajung doar pentru două săptămâni. E mâncare de luat, mai sunt şi medicamente, poate şi o haină, foarte rar. În restul lunii, ne descurcăm şi noi cum putem. Sunt seri când ne culcăm flămânzi. Partenerul meu ar putea lucra, măcar cu ziua, dar nimeni nu a vrut să-l angajeze", spune Laura.
Cuplul a venit la redacţie în speranţa că prin ziar povestea lor va ajunge să fie cunoscută de oameni inimoşi, care i-ar putea ajuta. "Ne este imposibil să stăm în rulotă pe timpul zilei. Căldura este insuportabilă. Ne-ar dori să avem grijă de o gospodărie de la ţară. În schimbul unui acoperiş deasupra capului, putem avea grijă de casă şi de grădină, dar şi de animale, dacă sunt. Iubim mult animalele. Acum avem o pisică pe care am găsit-o abandonată şi de care ne-am ataşat. Tatăl meu a avut apartament, dar l-a pierdut după ce a girat pe cineva. Aşa am ajuns fără casă. Dacă cineva vrea să ne ajute şi o poate face ne poate suna la numărul 0723.498.979", mai spune Laura.

Citit 1068 ori Ultima modificare Marți, 07 Iulie 2020 18:13

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro