UPDATE. Trupul adolescentului de 16 ani a fost găsit de scafandri

UPDATE. Trupul adolescentului de 16 ani a fost găsit  de scafandri
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE.  După patru zile, misiunea de căutare a persoanei dispărute în lacul Iacobdeal s-a încheiat. Echipa de scafandrii de la ARSVOM au găsit trupul neînsuflețit al tânărului, în vârstă de 16 ani, din Galați, la aproximativ 10 metri de mal, la circa 18 metri adâncime.


Un adolescent și-a pierdut viața într-un lac din Tulcea

Un adolescent de 16 ani, din Galați, și-a pierdut viața, duminică, în lacul Iacobdeal, din apropierea localității Turcoaia, județul Tulcea. Imediat ce băiatul a dispărut în apă, au fost alertații pompierii de la Tulcea, care s-au deplasat la fața locului. ”Salvatorii Secției de pompieri Măcin au fost solicitați, printr-un apel la 112, să intervină în această după-amiază întrucât în lacul Iacobdeal, din apropierea localității Turcoaia, o persoană este posibil dispărută. La fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de primă comandă și intervenție, o barcă RIB și un echipaj din cadrul SAJ. În cadrul operațiunilor de căutare, forțele de intervenție au fost suplimentate cu un scafandru de la Detașamentul de Pompieri Tulcea și doi scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dunărea“ al județului Brăila” ne-a declarat plt. adj. Nicolae Botezatu, purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea.

Din păcate, căutările au rămas fără succes, acestea fiind întrerupte duminică seară. Scafandrii au revenit pe lac luni dimineață, dar trupul adolescentului nu a fost încă găsit.

Citit 6778 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2020 01:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.