Emblema de onoare M.A.I. pentru un pompier gălățean

Emblema de onoare M.A.I. pentru un pompier gălățean
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

În cadrul unui ceremonial militar-religios dedicat Zilei Pompierilor din România, care a avut loc la sediul Ministerului Afacerilor Interne,  pompierii români care s-au remarcat pe timpul misiunilor încredințate, prin salvarea de vieți omenești sau prevenirea unor situații cu urmări grave, au fost recompensați de către ministrul Ion-Marcel Vela.

Reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Eremia Grigorescu” al județului Galați a fost sergent major Alin Hâncu, care a primit „Emblema de onoare a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență” pentru devotamentul, curajul și spiritul de sacrificiu dovedite pe timpul derulării intervențiilor de salvare a vieții și bunurilor materiale ale semenilor. "El este cunoscut de către toți colegii ca un tânăr cu multe calități personale deosebite, care a transformat meseria de salvator într-o pasiune, ghidat de sentimentul de solidaritate față de semeni. La începutul lunii ianuarie, când era pe DJ251 în localitatea Schela, o maşină a derapat pe carosabil şi a fost acroşată de alte două autoturisme, după care a ajuns în şanţ. Colegul nostru, aflat la locul incidentului, a salvat din interior două victime blocate, în pericol să se sufoce din cauza fumului de la compartimentul motor”, ne-a declarat Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Comanda ISU Galați, întreg colectivul, dar și noi îi transmitem sincere felicitări pentru modul exemplar în care a reprezentat uniforma pe care o poartă și județul Galați.

Citit 1957 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2020 01:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.